2777
2789
عنوان

به این همسایه چی بگم

538 بازدید | 24 پست

دیشب من خواب بودم ساعت ۱۲ شب زنگ زد به گوشیم برداشتم. گفت صدای هواکش دسشویی شماس میاد گفتم نه برای ما خاموشه گفت صداش تو پذیرایی برداشته . حالا من شک کردم شاید صدای پکیج ما باشه که مدتیه صدای فن میده ولی اون توی تراسه بعد صداش تو پذیرایی ما نمیاد چجور تو خونه ی اون صدا میاد.ما پنجمیم اونا چهارم. چند روز پیشم شوهرم یه شوخی با من کرد گازم گرفت من یه جیغ زدم بچه هام یه لحظه دویدن اومدن سمتم به ثانیه نکشید زنگ زد به گوشیم که صدای پای شماس اصلا خجالت کشیدم ولی زبون ندارم جوابشو بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐😐😐😐

خب ایندفعه اگه زنگ زد حتما جواب شو بده عزیزم 

بگو آره خب که چی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خداروشکر ما فامیل هستیم اعتراض نمیکنن چقدر سخته اینجوری

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اتفاقا مودبانه بهش بگو شما کارو زندگی نداری همش گوشت به خونه ماهست که چی شده و چی نشده زنگ بزنی

خیر سرم من لحظه ای چیزی به ذهنم نمیرسه. اون روزی هم که گفت صدای پای شماس اصلا به ثانیه نکشید زنگ زد من هی میگفتم ببخشید یه مسئله ای تموم این هی باز حرفشو تکرار میکرد.کاش زبون داشتم جوابشو میدادم

اینم دردسر آپارتمان نشینی 

من راحت شدم یکسال آپارتمان بودم 

داداشم میومد میپریدن در میزدن ک اون کی بود 

مادرشوهرم اومد همه از بالکن نگاش میکردن 

بوی فاضلابم ی طرف

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
اوایل که تو این خونه اومدیم میخواست گربه رو دم حجله بکشه به دروغ میگفت صدای پای شما میاد.که من بحث ک ...

یا اگه زنگ زد برندار یا اگه برداشتی حتما جواب شو بده 

بگو آره عزیزم از ماست خب که چی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خیر سرم من لحظه ای چیزی به ذهنم نمیرسه. اون روزی هم که گفت صدای پای شماس اصلا به ثانیه نکشید زنگ زد ...

خب از الان تمرین کن تو ذهنت باشه 

برای منم طبقه 4 مون هی زنگ میزنه جوابشو نمیدم هروقت هم میگه میگم نه ما نبودیم

کاش مثل شما بودم.اخه اصلا فکر نمیکردم این وقت شب برای این زنگ بزنه که حداقل من فکرم کار کنه جوابشو بدم

خیر سرم من لحظه ای چیزی به ذهنم نمیرسه. اون روزی هم که گفت صدای پای شماس اصلا به ثانیه نکشید زنگ زد ...

رو نده به تین ادمهای فضول که خودشون هزارتا عیب دارن ولی دنبال عیب مردم هستن 

دفعه بعد زنگ زد رد تماس بده جواب نده بزار بفهمه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌