2777
2789
عنوان

چرا بعضیا یکی رو میزارن تو آب نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 26 پست
عشقم کاش اینجا بودی بغلت میکردمبعد گفتم تا پیام ندم نمیدی؟ گف شلوغم تایم بره بهم اما زر میزنه روح و ...

تاپیکام رو بخونی متوجه میشی که درگیر یک رابطه سمی هستی که عاشقت نیست 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش تو رابطه بودمتو رابطه باشی رکب بخوری دردش کمتره

اشکال نداره 

همین رفتار هاش و اتفاقات باعث میشه که یاد بگیری 

بیشتر حساس باشی و بیشتر مراقب باشی

بقالی سر کوچه هم میتونه بگه دوستت دارم و عشقم و .... ! 

عشقم گفتن به حرف نیست ک ؛ 

و  تو ام اشتباه کردی رابطه هنوز شروع نشده و شکل نگرفته و زمانی ازش نگذشته اجازه دادی بهت بگه عشقم و . ...

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

خیلی طولانیه داستانش

همین داستان های طولانی رو تجزیه و تحلیل کن اشتباه های خودت رو متوجه میشی ؛ 

به عنوان یه با تجربه میگم خودت باید خودتو از بلاتکلیفی بکشی بیرون، و حتما و حتما به اونم باید نشون بدی که رابطه برات تموم شده ست. یه خدافظی. ساده بدون گله وشکایت وانفالو کردن مثلا 

به بیان کوتاه خودت باید خودتو از اب نمک بکشی بیرون