2777
2789
عنوان

یچه 9ساله خیلی عذاب وجدان گرفتم و ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا میسوزه با مهربونی بهش میگه نزن خواهرتو اگه اذیتت کرد بزنش منم میزنمش تکیه پارش میکنم کلا آدم نفه ...

ایشالا که تکرار نشه اما اگه همین وضع شد ،بچه ها رو بزار رو دستش و خونه رو ترک کن ،بگو این چه وضعشه مگه میدون جنگه 

یه دو روز نباشی حالشون جا میاد

این همه خشونت و عصبی اصلا خوب نیستفحش دادن و قضاوت هم باعث حق ناس میشهاینجوری مدام باید با همه دعوا ...

شما انگار کلا نترسی همه رو با خودت یکی ندون بخون استارتر چی نوشته گفته یکساعت تو خودش بوده 

چه اصراری داری بگی همه نترسند شما 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
شما انگار کلا نترسی همه رو با خودت یکی ندون بخون استارتر چی نوشته گفته یکساعت تو خودش بوده چه اصراری ...

اولا آره نترس هستم دیگه یک عکس چیه براش بترسم

دوم من نگفتم اسی کار خوبی کرده 

سوم میگم چرا فحش میدی چرا اینجا همه عادت کردن فحش بدن دعوا کنن

چهار خود اسی از کارش پشیمونه‌ دیگه چرا باز سرزنش و فحش آخه

پنجم خدا هم اینجوری کسی ک پشیمونه سرزنش نمیکنه میبخشه اما نی نی سایتی ها نه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر