دیشب من خواب بودم ساعت ۱۲ شب زنگ زد به گوشیم برداشتم. گفت صدای هواکش دسشویی شماس میاد گفتم نه برای ما خاموشه گفت صداش تو پذیرایی برداشته . حالا من شک کردم شاید صدای پکیج ما باشه که مدتیه صدای فن میده ولی اون توی تراسه بعد صداش تو پذیرایی ما نمیاد چجور تو خونه ی اون صدا میاد.ما پنجمیم اونا چهارم. چند روز پیشم شوهرم یه شوخی با من کرد گازم گرفت من یه جیغ زدم بچه هام یه لحظه دویدن اومدن سمتم به ثانیه نکشید زنگ زد به گوشیم که صدای پای شماس اصلا خجالت کشیدم ولی زبون ندارم جوابشو بدم
اوایل که تو این خونه اومدیم میخواست گربه رو دم حجله بکشه به دروغ میگفت صدای پای شما میاد.که من بحث کردم باهاش دیگه صداش در نیومد ولی الان باز شروع کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا مودبانه بهش بگو شما کارو زندگی نداری همش گوشت به خونه ماهست که چی شده و چی نشده زنگ بزنی
خیر سرم من لحظه ای چیزی به ذهنم نمیرسه. اون روزی هم که گفت صدای پای شماس اصلا به ثانیه نکشید زنگ زد من هی میگفتم ببخشید یه مسئله ای تموم این هی باز حرفشو تکرار میکرد.کاش زبون داشتم جوابشو میدادم