2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم 💔💔

487 بازدید | 45 پست

سلام 

من دوساله عقدم ... بنا به دلایلی که اینا باشه : 

بی عرضه هست  در همه زمینه ها حتی مالی طوری که تو این دوسال پسرفت کردیم ولی پیشرفت  نکردیم 

مغزش مثل پسر ۱۵ ساله هست هیچ خلاقیت و ایده ای نداره و برای مشکلات بدترین و مسخره ترین پیشنهاد هارو داره 

آدم دروغگو و بد قولی هست بارها قسم خورده ولی زده زیرش 

حمایت کردنش از من هم که برام حسرته چون هیچی بارش نیست نه حرف زدن نه درک کردن نه حل کردن هیچی به هیچی 

مسولییت پذیر هم نیست اصلا 

با این شرایط تصمیم گرفتم جدا بشم دیشب با پدرم مطرح کردم اونا هم استقبال کردن گفتن این آدم از اولش هم برات مناسب نبود ( ازدواجمون سنتی بود ولی همسرم به مرور خودشو نشون داد ) 

پدرم میگه تصمیمتو قطعی بگیر من اگر با پدرش حرف بزنم و علنی کنم یهو پشیمون نشی 😔😔

من می‌دونم تصمیمم درسته ولی حالم یه حوریه میترسم به پدرم بگم برو صحبت کن  

نمیدونم چمه اصلا 

کمکم کنید توروخدا

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگیم

بگیم جدادشو؟

اخه چرا باید تصمیم ب این مهمیو از ما بپرسی

بعدشم خودت بسنج

چیزایی هم ک گفتی زیاد فاجعه نیس

حالا خودانی

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
دوسش داری ؟ اون چطور

حرف و عملش یکی نیست 

مودیه یه روزایی اینقدر عاشقه که زندگیم رویاییه 

ولی یه روز دیگه انکار ازم نفرت داره یا اصلا اضافیم 

یه روز مثل پروانه دورم می‌چرخه یه روز دیگه از درد بمیرم هم مهم نیست براش 

چی بگیمبگیم جدادشو؟اخه چرا باید تصمیم ب این مهمیو از ما بپرسیبعدشم خودت بسنجچیزایی هم ک گفتی زیاد فا ...

چرا والا فاجعه است الان خودشونن بچه بیارن چی خرجشو چطوری بدن واقعا عرضه خیلی مهمه

چی بگیمبگیم جدادشو؟اخه چرا باید تصمیم ب این مهمیو از ما بپرسیبعدشم خودت بسنجچیزایی هم ک گفتی زیاد فا ...

وقتی دوسال همه کاری کرده باشی خسته باشی برات فاجعه میشه 

مرد بی مسولیت فاجعه نیست ؟