2777
2789
عنوان

فقط خدا کمکم کنه همین💔

177 بازدید | 14 پست

دوساله شبا خواب ندارم وسواس فکری دارم همش فکر به بیماریای مختلف میکنم دنبال علائم میگردم الان جدیدا گیر دادم به سرطان روده فقط بخاطر دلدرد 

قبلش سرطان خون

سکته درد بی درمون همه چی به همه اینا به بدترین شکل فکر میکنم اخرشم کم میارم میشینم گریه میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیکاری میشینی به اینا فکر میکنی 

اگر لتفاقی بخواد بیوفته حتما و قطعا توی وقت خودش میوفته چه خوب چه بد 

پس فکرتو درگیر این چیزها نکن 

در ضمن یادت باشه اگر به هرچی زیاد فکر کنی سرت میاد پس به چیزهای خوب فکر کن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

چی بگم والااا

هیچی 

اینجوری خودتو داری از بین میبری 

اگر بخواد چیزی بشه خب میشه 

نخواد بشه هم نمیشه 

پس فکرتو درگیر احتمالات نکن 

اگر قرار بود احتمال هایی که ما بهش فکر میکنم درست بود من الان رئیس جمهور امریکا بودم 

پس فکرتو درگیر نکن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

منم ی مدت اینجوری شدم 

قرص مصرف کردم ،تراپیم رفتم خیلی بهتر شدم ولی هیچی مث خودم روی خودم تاثیر نزاشت 

ب این فکر کن ک هرچی برات پیش بیاد حتما یه خیر و صلاحی توشه بسپرش ب خدا 

توکل کن و اعتماد داشته باش به خدا چون هیچوقت بندشو تو سخت ترین شرایطم تنها نمیزاره 

دعا بخون بهت کمک میکنه 

و فقط ب این فکر کن ک سرنوشت زندگی ما از قبل مشخص شده و بسپر ب زمان 

لحظه حالتو خراب نکن با فکر و خیال 

پیش خودت بگو خدایا من خودمو سپردم ب دست تو هرچه پیش اید خوش اید 

از زندگی لذت ببر مگ چندبار زندگی میکنیم

به شدت من؟؟؟

تو از مامان من بدتری که ۱۳ ساله بی خوابی داره؟

این مرض فقط و فقط یک علاج داره 

اونم کلینیکه خوابه 

خیلی خوبه 

من برا مامانم نوبت گرفتم 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

عزیزم حتما برو دنبال درمانش 

قطعا سنت کمترازمنه حیف ازعمر وانرژی جوونیت بااین فکرا بره 

من هیچی اززندگیم نفهمیدم بخاطر این ترسا واضطرابا الانم قرص اسنترا میخورم بیخیال شم