2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 45 پست
چرا والا فاجعه است الان خودشونن بچه بیارن چی خرجشو چطوری بدن واقعا عرضه خیلی مهمه

دقیقا ... این آدم قسط های وام ازدواجش هم مدام عقب نیفته کلا یک میلیونه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

وقتی دوسال همه کاری کرده باشی خسته باشی برات فاجعه میشه مرد بی مسولیت فاجعه نیست ؟

والا خواهر نمیدونم ک من

من دوسش داشتم

پای همه چیزش موندم

اخر سر اون ترکم کرد و خیانت کرد🥲

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با خودش حرف زدی درباره اخلاقش؟ از ناراضی بودنت؟ از تلاش نکردنش گفتی اینارو؟ جوابی داده؟

به اندازه موهای سرم 

حرف و عملش یکی نیست مودیه یه روزایی اینقدر عاشقه که زندگیم رویاییه ولی یه روز دیگه انکار ازم نفرت دا ...

پس وابستگی بینتون ایجاد نشده و عادت نکردین تو این دوسال اونقدری کع وقتی جدا شدی هرشبت با گریه نگذره ؟ به ایناهم فکر کن. اونایی که گفتی با محبت و پشتکار وپول و کار اونی که پشتش وایسه حل میشه. بشین  باهاش حرف بزن حتی حرف جدا شدن رو هم بگو عکسلعملش رو بسنج

چه پیشرفتی میخوای تو این اوضاع اقتصادی

آدم تو دوسال نمونه حتی پول عروسیشو جمع کن بنظرت میشه بهش امید داشت 

پس وابستگی بینتون ایجاد نشده و عادت نکردین تو این دوسال اونقدری کع وقتی جدا شدی هرشبت با گریه نگذره ...

همه این مدت پشتش بودم ‌... 

اگه انقد بی مسئولیت و بی بخاره حرف تو کلش نمیره تا اخر عمرش همینه

حرفی بزنم یه هفته گوش میده اصلاح میشه بعد دوباره همون اش همون کاسه و تازه بدتر از قبل 

مردی ک کار نکنه و بی مسئولیت باشه صد سالم بگذره درست نمیشه

ی آقایی از آشنایان الان 50 سالشه، از همون اول رفت تو هر کاری اخراجش کردن، تو هر کاری شکست می‌خورد با همش ب فکر این بود ک بره بازی کنه و فلان، همین الانم همینه هیچ تغییری نکرده، زنه خرج خونه رو میده

اصلا با آدمی ک میدونی نمیتونه کار بکنه ازدواج نکن تا صدسال سیاه هم اون درست بشو نیست ک نیست 

حرف و عملش یکی نیست مودیه یه روزایی اینقدر عاشقه که زندگیم رویاییه ولی یه روز دیگه انکار ازم نفرت دا ...

عزیزم اوایل زندگی اینا واقعا طبیعیه این حال به حال شدنا واینکه چه قولهایی میده بعد میزنه زیرش هم مهمه اگه مادیه خپ یکم درکش کن اصرار به قول گرفتن ازش نکن مجبور میشه دروغ بگه واینها ی مدت ازش توقعی نداشته باش خودش آروم میشه طلاق بگیری بابچه بدون بچه هردوش یه مهره برات ازکجا میدونی زندگی بعدیت ازاین بهتر خواهد بود

چند سالشه؟ خانوادش چطورن به اونا نگفتی پسرشون اینطوریه؟

خانوادش هم مثل خودش ... اینقدر رفتارهای زشت داشتن این مدت همسرم هی می‌رفت باهاشون حرف میزد اصلاح بشن میگفت چرا زندگی می‌خوایید زندگی مارو خراب کنید 

اونا هم یه مدت خوب بودن دوباره برمیگشتن به قبل ...

نه نگفتم تاحالا ؛ اگر بگم هم میگن مشکل از توعه

ینی هیچ ویژگی مثبتی نداره؟

تصمیم مهمیه چیزایی که گفتین خیلی کلیه اینجا از روی ۴خط توضیح کلی که نمیشه مشورت داد برید با یه مشاور درست و حسابی مشورت کنید به نظرم سرچ کنید استاد پوراحمد مشاور هستن کارشون عالیه از ایشون کمک بگیرید

مردی ک کار نکنه و بی مسئولیت باشه صد سالم بگذره درست نمیشهی آقایی از آشنایان الان 50 سالشه، از همون ...

دقیقا وارد هرچی میشه اولش خوبه بعدش گند میزنه و شکست میخوره