2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 45 پست
عزیزم اوایل زندگی اینا واقعا طبیعیه این حال به حال شدنا واینکه چه قولهایی میده بعد میزنه زیرش هم مهم ...

خیر قول هاش مادی نیست هرچند قول مادی هم زیاد داده ولی من اونا رو نمیگم 

چندتا از خط قرمز های منو میدونست دربارشون روز خواستگاری بهم دروغ گفت بعد عقد که فهمید قول داد تکرار نشه ولی شد 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

ینی هیچ ویژگی مثبتی نداره؟تصمیم مهمیه چیزایی که گفتین خیلی کلیه اینجا از روی ۴خط توضیح کلی که نمیشه ...

مشاور دوتا رفتیم هردو میگفتن مهارت زندگی نداره باید یاد بگیره ولی همسرم پول کلاس مهارت همسرداری نداره بده ... و اینکه می‌دونم کلاس هم بره درست نمیشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از همین اول بهت دروغ گفته دیگ وای ب بعدشچجوری تحمل میکنی

ته دلم یه حالیم 

کدام میگم نکنه بعدا پشیمون بشم 

خیر قول هاش مادی نیست هرچند قول مادی هم زیاد داده ولی من اونا رو نمیگم چندتا از خط قرمز های منو میدو ...

چی بگم باز خودت میدونی وزندگی خودت اینجا هرکی یه نظری داره والبته نظرات حبابین خودت باید تصمیم بگیری خودت باهاش زندگی کردی اخلاقاش و باید بسنجی بزاری خوب وبد و رو کفه ترازو ببینی کدوم سنگی میکنه حتی یه ذره هم مهم تره 

ته دلم یه حالیم کدام میگم نکنه بعدا پشیمون بشم

چ ویژگی مثبتی داره ک بخای پشیمون بشی

من دقیقا ی دایی دارم ک اونم بی عرضه بود، ی زن خوب گیرش اومد ی سال بیکار شد داییم، زن داییم ی آخ نگفت، آخر سرم داییم رفت زن صیغه کرد و خیانت کرد، البته زنش بازم میخاست بمونه ولی داییم دیگ نمی‌خواستش طلاقش داد

الانم هر روز کوه و جنگل، کارشم ک شل و ول انجام میده، الان دیگ 30 و خورده ای هست

درست نمیشن این آدما تازه طلبکارم هستن

آدم تو دوسال نمونه حتی پول عروسیشو جمع کن بنظرت میشه بهش امید داشت

اسی باکره هستی؟؟

من خودمم تو عقد جدا شدم.

ولی خب این مسئله مهمه متاسفانه

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  •    ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

خانوادش هم مثل خودش ... اینقدر رفتارهای زشت داشتن این مدت همسرم هی می‌رفت باهاشون حرف میزد اصلاح بشن ...

عزیزم ببین اینجا هرکی نظر خودشو میگه در اخر ما ایشونو ندیدیم ولی اگه بی مسئولیت در این حد که قسط وام ازدواجشو نداره دیگه بعیده درست بشه

عزیزم ببین اینجا هرکی نظر خودشو میگه در اخر ما ایشونو ندیدیم ولی اگه بی مسئولیت در این حد که قسط وام ...

درآمد داره ها ولی اینقدر بی مدیریت و بچست نمیتونه از پس هزینه های بر بیاد در حالی که من خرج نمیکنم که بتونیم پیشرفت کنیم ولی بدتر میشه 

اسی باکره هستی؟؟من خودمم تو عقد جدا شدم.ولی خب این مسئله مهمه متاسفانه

عزیزم چه مدت عقد بودی 

درآمد داره ها ولی اینقدر بی مدیریت و بچست نمیتونه از پس هزینه های بر بیاد در حالی که من خرج نمیکنم ک ...

یعنی چی نمیتونه مدیریت کنه؟ مثلا خرج اضافه میکنه؟ کجا خرج میکنه؟ خب مدیریت درآمدشو خودت بگیر دستت اشتباهت همینه باید خرجم بکنی تا حدی 

یعنی چی نمیتونه مدیریت کنه؟ مثلا خرج اضافه میکنه؟ کجا خرج میکنه؟ خب مدیریت درآمدشو خودت بگیر دستت اش ...

نه عزیزم داخلش با خرجش نمی‌خونه ... بلد نیست مخارج محل کارشو مدیریت کنه

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70