من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
در مورد مشروب اطلاعی ندارم ولی درد سنگ کلیه خیلی بده خدا نصیب هیچکس نکنه . سنگشون چند میلی هست ؟
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
اینا رو سنگ اثر نداره بگو بره دکتر یه قرصی هست میدن بخوره اگه اونم اثر نکرد باید بره بیمارستان دربیا ...
شما اسمش رو نمیدونید ؟
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
فک کنم ۷ میل هر چند وقت یک بار حرکت میکنه سنگشاصلا حرف هم گوش نمیده
خیلی دردناکه انشاالله زودی خوب بشن
انشالله زودتر بیماری شوهرتون خوب میشه عزیزم. م. ش. ر. و. ب هیچ تاثیری نداره باید برن دکتر. دارو مصرف کنن و اگر نتیجه نداد با عمل جراحی و سنگ شکن مشکل رو حل کنن