2777
2789
عنوان

دوستان من همسرم سنگ کلیه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 39 پست
تو حالب

خب این یا خودش دفع میشه یا اگه جلو ادرار رو بگیره سنگ شکن میشه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

اشکال نداره گلم اره میدونم منم سنگ شکن شدم خیلی دردناکه شما الان دیگه خوبید ؟

ممنون اره فقط امیدوارم دوباره تولید نشه دردناکترین تجربه زندگیم بود 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون اره فقط امیدوارم دوباره تولید نشه دردناکترین تجربه زندگیم بود

انشاالله همیشه سالم باشید 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

من همه اینارو‌خوردم به اضافه چندین بطری عرق خارشتر و چند پارچ پوره خربزه (گوشت و پوست و تخم خربزه) ا ...

همون خارشتر و خارخاسک هم میخوره

شما بعد سنگ شکن خوب شدین دیگه؟

شوهر من نمیره سنگ شکن😑

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
همون خارشتر و خارخاسک هم میخورهشما بعد سنگ شکن خوب شدین دیگه؟شوهر من نمیره سنگ شکن😑

اره خداروشکر فعلا که چیزی پیش نیومده مال من یه سنگ خیلی خیلی کوچولو بود شش هفت میلی متر که تو حالب بود تو بیمارستان برگه اتاق عمل نوشتن مشکل تنگی حالب 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اره خداروشکر فعلا که چیزی پیش نیومده مال من یه سنگ خیلی خیلی کوچولو بود شش هفت میلی متر که تو حالب ب ...

آن شالله دیگه تشکیل نشه کلا

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
آن شالله دیگه تشکیل نشه کلا

ممنون عزیزم ان شالله همسر شماهم خوب میشه 

چند میل بود مال همسر شما؟

سه چهارمیل بود فک کنم اگر سنگش درشت باشه از جا حرکت کنه بخاطر این نوشیدنی ها و دفع نشه کلیه هاش عفونت می‌کنه 

اگر درسته یا ببرید سنگ شکن انجام بدین دفع بشه

فک کنم ۷ میل هر چند وقت یک بار حرکت می‌کنه سنگشاصلا حرف هم گوش نمیده

عزیزم شما بینیتون گوشتی بود ورمش کی خوابید اخر خوب شد من یه ماهه عمل کردم پوستم خیلی ضخیم بود اینقدر گنده است ببنیم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه