من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
باور میکنید یادم نیست همین نابستون گذشته خودم دچار سنگ شدم تو حالب گیر کرده بود دکتر دونوع قرص داد و دوتا امپول دگزا که اسم قرصا یادم نیست برای گشاد کردن رگ ها و شل کردن عضلات بود وقتی میخوردم چنان سرگیجه و افت فشار میکرفتم که سه روز ببشتر نتونستم بخورم دیگه رفتم بستری شدم سنگ رو دراوردن
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
باور میکنید یادم نیست همین نابستون گذشته خودم دچار سنگ شدم تو حالب گیر کرده بود دکتر دونوع قرص داد و ...
اشکال نداره گلم
اره میدونم منم سنگ شکن شدم خیلی دردناکه
شما الان دیگه خوبید ؟
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
من همین مهر سنگ شکن شدم الان که چیزی نیست خداروشکر