2777
2789
عنوان

دوستان من همسرم سنگ کلیه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه اونایی که مشروب میخورن مهربون نمیشن؟؟جدی حس میکردم مهربون میشن

چه می‌دونم شانس ما بداخلاق شد

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
شما اسمش رو نمیدونید ؟

باور میکنید یادم نیست همین نابستون گذشته خودم دچار سنگ شدم تو حالب گیر کرده بود دکتر دونوع قرص داد و دوتا امپول دگزا که اسم قرصا یادم نیست برای گشاد کردن رگ ها و شل کردن عضلات بود وقتی میخوردم چنان سرگیجه و افت فشار میکرفتم که سه روز ببشتر نتونستم بخورم دیگه رفتم بستری شدم سنگ رو دراوردن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بابا اینقدر دارو گیاهی بهش دادمفایده نداشته اصلا

سنگ منم جز سنگ شکن با هیچی دفع نشد 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

ببین هندوانه خیلی موثره گیس ذرت بجوشون بخوره آبجوی اصل که درجا میندازه آب زیاد و فراوان

همون کاکل ذرت

ترب سیاه

دم گیلاس 

و داروهای دکتر میخوره

هنوز که نیفتاده 

حالا هندونه رو هم بش میگم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
سنگ منم جز سنگ شکن با هیچی دفع نشد

بعد سنگ شکن بازم سنگ تولید کرد کلیه هاتون؟

داخل حالی گیر کرده یا توی کلیه اس؟

تو حالب

باور میکنید یادم نیست همین نابستون گذشته خودم دچار سنگ شدم تو حالب گیر کرده بود دکتر دونوع قرص داد و ...

اشکال نداره گلم 

اره میدونم منم سنگ شکن شدم خیلی دردناکه 

شما الان دیگه خوبید ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

همون کاکل ذرتترب سیاهدم گیلاس و داروهای دکتر میخورههنوز که نیفتاده حالا هندونه رو هم بش میگم

من همه اینارو‌خوردم به اضافه چندین بطری عرق خارشتر و چند پارچ پوره خربزه (گوشت و پوست و تخم خربزه) اثر نکرد سنگ شاخ گوزنی باشه با اینا دفع نمیشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بعد سنگ شکن بازم سنگ تولید کرد کلیه هاتون؟

من همین مهر سنگ شکن شدم الان که چیزی نیست خداروشکر 

اووووف اون خیلی درد داره همسر من مهر ماه سنگ شکن کرد بعد اون شیش تا سنگ بزرگ دفع کرده هنوزم داره

وای بسم الله خودش رحم کنه