2777
2789
عنوان

هرشب قبل خواب دودقیقه با امام زمان حضرت عشق حرف بزنید🥰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 55 پست
توروخداچرا روت نمیشه اماممونه بابا باحضرت مهدی ازاین حرفهانداریم باهاش راحت حرف بزن خیلی دوستت داره

واقعا روم نمیشه 🥲

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

وقتی دلت شکسته وقتی جواب ناامید کننده از پزشک گرفتی وقتی امام زمان جواب نذراتو نداد وقتی زندگیت بهم ...

الهی به حق مادر حضرت مهدی  عزیزمون حاجت روابشی و فرزندت سلامتیشو به دست بیاره خیلی ناراحت شدم

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا روم نمیشه 🥲

کم کم حرف بزن تا روت بازبشه به خدااز آدمای اطرافمون و دوستامون باحالتره شک نکن خیلی عشقه 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
کم کم حرف بزن تا روت بازبشه به خدااز آدمای اطرافمون و دوستامون باحالتره شک نکن خیلی عشقه

حتما همین طوره

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

انرژی مثبت خالصه

برا منم دعا کن لطفا اسمم فاطمه است برام دعا کن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الهی به حق مادر حضرت مهدی عزیزمون حاجت روابشی و فرزندت سلامتیشو به دست بیاره خیلی ناراحت شدم

مرسی ولی دیگه اعتقاد ندارم جقد دعا کزدم نذر کردم اامام رضا رومو نگرفت گفتم میارمش پابوست اگع دکتد بگه خوبه ازمایشش خوب باشه ولی دست رد ب سینه ام زد میخوام شکایتشو بزارم اون دنیا ببرمش پیش مادرشون بگم خیلی ازشون دلگیرم دارن شرایطم میبینن ولی بهم پشت کردن مگه چ اشتباهی کردم ک بهم نگاه نکرد اصلا

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

چرا با الله متعال حرف نزنیم؟؟!!!

چراکه نشه عزیززززم من باخدا خیلی حرف  میزنم  دوستش دارم و با حضرت مهدی  هم دوست دارم حرف بزنم چون از طرف خداست و امامونه