2777
2789
عنوان

هرشب قبل خواب دودقیقه با امام زمان حضرت عشق حرف بزنید🥰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 55 پست
ببخشید تاپیکتونو خراب کردم دلم خیلی شکسته خیلی گرفته حقم این نبود

نه عزیززم اصلا خراب نشد عزیزززم میفهمم بچه عزیززه 

خدا ان شاالله  شفا بده فرزندتونه

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیززم اصلا خراب نشد عزیزززم میفهمم بچه عزیززه خدا ان شاالله شفا بده فرزندتونه

حاضرم خودم درد بکشم ولی بچم خوب بشه خدایا بیا باوسلامتی خودم معامله کن 😭😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

حاضرم خودم درد بکشم ولی بچم خوب بشه خدایا بیا باوسلامتی خودم معامله کن 😭😭

عزیززم بازم میتونید پیگیری کنید ان شاالله  نتیجه می گیری  قربونت برم آن شاالله  همه چیز خوب بشه

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
باحرفتون موافقم 💛

چقد شما با شخصیتی خانوم ...با اینکه به امامها اعتقادی ندارم ولی ادب و تربیت شما رو که تو طرز برخوردشان دیدم فهمیدم همون حضرت مهدی که قلبا دوسش داری بهت نظر انداخته موفق باشی هموطن التماس دعا❤️💚

ممنونم چی بگم اخه

اگر می تونی حتما ببرش حرم امام رضا خیلی رئوفه واسه بچه اتون دعامی کنه 

چقد شما با شخصیتی خانوم ...با اینکه به امامها اعتقادی ندارم ولی ادب و تربیت شما رو که تو طرز برخوردش ...

عزیزززم شماهم خیلی با محبت و بنده پاک خدایی که من اینجوری به چشمت اومدم 

خدا خیلی عشقه خیلی بامرامه منم دیوونه خدام 

محتاجم ب  دعا