2777
2789
عنوان

هرشب قبل خواب دودقیقه با امام زمان حضرت عشق حرف بزنید🥰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 55 پست
مرسی ولی دیگه اعتقاد ندارم جقد دعا کزدم نذر کردم اامام رضا رومو نگرفت گفتم میارمش پابوست اگع دکتد بگ ...

نمیشه ببرین مشهداونجاازامام رضا بخواهین خیلی هارو شنیدم 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
چراکه نشه عزیززززم من باخدا خیلی حرف میزنم دوستش دارم و با حضرت مهدی هم دوست دارم حرف بزنم چون از ...

موفق باشی عزیزم ...تو تصورم نمیگنجه غیر از خداوند متعال با کسی حرف بزنم....نظر و عقیده شما هم محترم 🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منم دعا کن لطفا اسمم فاطمه است برام دعا کن

حاجت روابشی عزیززم  

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
موفق باشی عزیزم ...تو تصورم نمیگنجه غیر از خداوند متعال با کسی حرف بزنم....نظر و عقیده شما هم محترم ...

عقیده شماهم  واسه من محترمه ولی حضرت مهدی هم اماممونه از پدرمون مهربونتره و خیلی بامرامه

نذر کردم ببزمش ولی نشد نطلبید😭😭اشکام بند نمیاد

میدونه عزیززم به خدا منم گریه ام گرفته ببرین اجرتون مالی دارین خودبچه رو ببرین مشهد 

حضرت عباس  باب الحوائج  به لقبش قسمش بدین حضرت عباس  خیلی رو این لقبش حساسه 

میدونه عزیززم به خدا منم گریه ام گرفته ببرین اجرتون مالی دارین خودبچه رو ببرین مشهد حضرت عباس باب ا ...

اجرتون=اگرتوان مالی 

میدونه عزیززم به خدا منم گریه ام گرفته ببرین اجرتون مالی دارین خودبچه رو ببرین مشهد حضرت عباس باب ا ...

ببخشید تاپیکتونو خراب کردم دلم خیلی شکسته خیلی گرفته حقم این نبود

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

میبینه شک نکن ایمان داشته باش خالق مطلق الله متعال شفا میده فرزند عزیزت رو ...امشب رو یادت باشه ❤️

باحرفتون موافقم 💛