2777
2789
مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

کدوم مرجع؟ 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میخاستم کارت اهداعضوبگیرم مامانم گفت شیرمو حلالت نمیکنم دیگه دلم‌نیومد بگیرم

کاش به هممون شیرخشکی می شدیم به خداراحت بودیم یه زره شیردادن هی می کوبن توسرمون

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خداوند تو قران میگه هرکسی یک انسان رو نجات بده گویا تمام انسان ها رو نجات داده دیگه با عقل و منطق خودتون فک کنید تن زیر خاکتون با ارزش تره یا تپیدن قلبتون تو بدن یه انسان دیگه 

در ضمن اسی یه مدرک جعلی یه چیزی جور کن بگو لغوش کردم به مادرت هم یاد اور شو تا زمانی که خانواده اجازه ندن حتی اگه کارت اهدای عضو هم داشته باشی اعصا اهدا نمیشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
امام زاده ای هس اینجوری باشه؟

شما کربلا مشرف شدی؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
شاید همسرم هم به همین علت خواب رو دیده بود همسرم می‌گفت دقیقا روی دیوار حک شد

چقدر قشنگ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

کاش نمیگفتی از اولبعضی چیزا بهتره هر کسی که سوالشه بره سراغش و عمومی پخش نشهالا کلی توهین شدشما هم ن ...

عزیزم تجارت چی ؟بابا دنیا داره پیشرفت میکنه امیدوارم تو این موقعیت قرار نگیری که بدونی وقتی جون یه مریض که برای زندگی نیاز به کلیه داره و یکی دریغ میکنه یعنی چی

شنیدم میگن وقتی بیمارستان ببینه کارت اهدا عضو داری ، دیگه صبر نمیکنن که شاید از کما به دنیا برگردی ...

ن درست نیست صبر میکنند وبازهم رضایت خانواده لازمه

در حسرت مادر شدن .........

یکی لایکم کنه

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

دوست گلم موقعی که خدایی نکرده اتفاقی میفته و کمیسیون تشکیل میدن برای اهدای عضو اگر صدتا هم کارت داست ...

عاشقتم منم کارت اهدای عضو دارم به پسرم گفتم جسدم رو اگه دلت اومد و تونستی بده دانشگاه علوم پزشکی 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌