2777
2789
بابا مامانم فهمیده هی داره زار زار گریه میکنه تمام ایل و طایفه رو خبر کرده همش هی میگه شیرمو حلالت ن ...

عزیزم بازم بپرس من شنیدم کارت اهدای عضوم داشته باشی باز نزدیکانت باید امضا کنن 

نمیدونم درسته یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا مامانم فهمیده هی داره زار زار گریه میکنه تمام ایل و طایفه رو خبر کرده همش هی میگه شیرمو حلالت ن ...

اون عالم بهت گفت روحت میاد و از این که به یه نفر زندگی ببخشی عذاب میکشه؟؟البته امیدوارم ۱۵۰سال عمر با عزت داشته باشی

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

منم میخاستم کارت اهداعضوبگیرم مامانم گفت شیرمو حلالت نمیکنم دیگه دلم‌نیومد بگیرم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

آقای سیستانی چی میگن نمیدونین؟

من فکر میکنم قراره جاودانه باشم

از هیچ خطری نمیترسم😂

هعییی

از خیابون بی احتیاط رد میشم و هزاران کار خطرناک دیگه 

نمیدونم چرا احساس میکنم قرار نیست مرگی رو تجربه کنم 

کسی مث منم هست آیا؟

‌‌‌

مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

اره واسه همین ک یکی دستش یا پاش قطع میشه میزارن تو قبر تا بقیه بدنشو بزارس پیشش وقتی مرد

اگه روح درد میکشه بذار بکشه چون درد باعث خنده یه مادر دیگه میشه و فکر مادر شما اشتباه بعد مرگ روح برای کارش درد می کشه نه واسه جسمی که دیگه ازش نیست اینا چه حرفین

باشه منطق شناس تو بگو چطور لغوش کنم دلم برا مامانم میسوزه هرچی حرف میزنم باش ک بدون رضایت شما نمیشه ...

دوست گلم موقعی که خدایی نکرده اتفاقی میفته و کمیسیون تشکیل میدن برای اهدای عضو اگر صدتا هم کارت داسته باشی تا خانواده رضایت ندن هیچکاری نمیتونن بکنن!!!

حالا برعکس من کارت گرفتم گریه و زاری که اگه اتفاقی افتاد باید اعضامو اهدا کنید جسدمو هم بدید بچه‌های علوم پزشکی درساشون رو یاد بگیرن از روش مامانم میگفت الان میزنم تو دهنتاا😂😂