2777
2789
کجا روز اولم.بچه های قدیم حیلی بهتر بودن

بچه خای قدیم بهتر بودن،چون معلمای قدیم هم بهتر بودن،واقعا معلمی رو‌میفهمیدن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بعضی از مادرها از بچه ها بدترنخودشون یه بچه دارن روزی ده نفر تاپیک میزنن که با بچه درگیر شدن بعد معل ...

اره زورشون میاد

مثل کاربرانی که الان دارن پست میزارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی نیست بگهچشمت کور دندت نرموظیفته بیایپس برا چی پول میگیریخیلی ناراحتی بشین تو خونتمنت گذاشتنت برا ...

اینا دوست دارن بشینن خونه پول براشون بیاد

هم خدا هم خرما

هرکاری سختی خودشو‌ داره

اتفاقا معلمی شغلی هست میشه با سواد کم سریع به پول رسید

زحمتی نداره

کجا روز اولم.بچه های قدیم حیلی بهتر بودن

بچه های الان بی نظیرن 

مثل زمان ما نیست هر روانی رو تحمل کنن

قدرت نه گفتنشون عالیه

و نمیزارن حقشون خورده بشه

و هر چیزی رو به راحتی قبول نمیکنن

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

ابتدایی هستی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بله قبول دارم 

اون خانومایی که میگن اگه اینطوری نبود خودمون تو خونه بهش یاد میدادیم تو اصلا خودت بلدی تا سر کو چه بری . درس فقط ابتدایی نیس بیای چن تا الفبا یاد بدی تموم شه 

بچه هاتونو با ادب بار بیارید 

یکی نیست بگهچشمت کور دندت نرموظیفته بیایپس برا چی پول میگیریخیلی ناراحتی بشین تو خونتمنت گذاشتنت برا ...

همین دیگه 

الکی الکی به بچه ها عذاب وجدان میدن 

یا بعضیا مشکل خانوادگی دارن افسرده ن به بچها درس نمیدن آخر سر هم یه نمره قبولی الکی میدن 

خب معلم نمیشدی! داری میگی بچه!!!! معلمی که نظرش اینه پر حالی که وظیفه تعلیم و تربیت داره خودش موجود ...

اینا بجه نیستن گودزیلا هستن بعضیاشون متاسفم واسه ننه باباهاشون

اینا دوست دارن بشینن خونه پول براشون بیادهم خدا هم خرماهرکاری سختی خودشو‌ دارهاتفاقا معلمی شغلی هست ...

دقیقا 

با علمی کم ولی حقوق مناسب

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

بچه های الان بی نظیرن مثل زمان ما نیست هر روانی رو تحمل کننقدرت نه گفتنشون عالیهو نمیزارن حقشون خورد ...

دهه نودی ها کجاشون بی نظیرن؟خیلیاشون ادب ندارن😐😐😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
معلمای الان،که ماشالله اینقدر گستاخن،که به خودشون اجازه ی هرنوع رفتار با بچه هارو به خودشون میدن

والا برعکس 

بجه ها اينجوري ان

معلما جرات ندارن جيزي بكن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست