2777
2789
عنوان

همونم همسرم خونسرده

300 بازدید | 19 پست

پیرو تاپیک قبلیم 

اومد خونه بامهربونی ازش پذیرایی کردم ناهارشو خورد رفت جایی احتمالا شبم نیاد  گفت شمام بیاید بخاطر بچه ها که سرماخوردن نرفتم ....الان  انگار اتیش  تو قلبمه  دلتنگشم ..

کاش میرفتیم ...الان که نییست انگار یه کوه روسینم سنگینی میکنه ....

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

الهی🥺پسرم ۶ ماهشه خیلی خسته میشم بمیرم براش دیروز خیلی به همسرم غر زدم اونم هی میگفت چشم میدونم خسته شدی بعدش خیلی ناراحت شدم اونم از صبح میره تا بعدازطهر له و داغون😔

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
الهی🥺پسرم ۶ ماهشه خیلی خسته میشم بمیرم براش دیروز خیلی به همسرم غر زدم اونم هی میگفت چشم میدونم خست ...

اخی گنا دارن واقعا باید بیشتر درکشون کنیم   من ازامروز شرو میکنم

الهی که همیشه با هم خوشبخخخخت باشید. تاپیک قبلیت رو خوندم. هر وقت خواستی غر بزنی یا عصبانی شی تو دلت یه صلوات بفرست و نفس عمیق بکش. بعد تصمیم بگیر که اینکارت ارزشش رو داره که همسرت رو ناراحت کنی یا نه. اگه مکث کنی احتمال زیاد دیگه عصبی نمیشی

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
الهی که همیشه با هم خوشبخخخخت باشید. تاپیک قبلیت رو خوندم. هر وقت خواستی غر بزنی یا عصبانی شی تو دلت ...

دیگه بمیرمم ناراحتش نمیکنم  خدا کمکم کنه