2777
2789
ن. درست نیست دوست همسرم بدنش رو اهدا کردن همسرم خوابش رو دید می‌گفت منو هل دادن سمت یک خونه سرمو که ...

شهدا چه ربطی به اهدای عضو داشت؟؟؟

میشه درست توضیح بدید

یعنی مشکلی نداره اهدا عضو

الیته من دو ساله کارتشو‌گزعتم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنیدم میگن وقتی بیمارستان ببینه کارت اهدا عضو داری ، دیگه صبر نمیکنن که شاید از کما به دنیا برگردی  ، بدون رضایت والدین اعضاش رو درمیارن 

البته نمیدونم درسته یا نه

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤
شهدا چه ربطی به اهدای عضو داشت؟؟؟میشه درست توضیح بدیدیعنی مشکلی نداره اهدا عضوالیته من دو ساله کارتش ...

منم فکر میکردم مشکل داره تا همسرم این خواب رو دید رفت تحقیق کرد به چند نفر هم گفت گفتن چون جان دوباره بخشیده به چند نفر جز شهدا محسوب میشه البته دوست همسرم بیمار بود پدر اثر بیماری فوت شد 

در حسرت مادر شدن .........
منم فکر میکردم مشکل داره تا همسرم این خواب رو دید رفت تحقیق کرد به چند نفر هم گفت گفتن چون جان دوبار ...

واقعااا

وای چقدر خوشحال شدم پس

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من و همسرم ده سالی میشه گرفتیم..چیزی نشده که

منم 401گرفتم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
امام زاده ای هس اینجوری باشه؟

خود حضرت عباس دستاش که باهاش خاک‌نیستن

عزیزدلم چون قیمت اعضای بدن خیلی بالاعه و هر روز موندن یه فرد تو بیمارستان دولتی حالا هزینه هایی رو ...

والا یکی دو تا از بستگان ما بر اثر مرگ مغزی فوت کردن یکیشون بیشتر  از ده سال گذشته و با کلی تحقیق اعضا بدن عزیزشون بخشیدن و بی نهایت احساس آرامش دارن یکیشون نزدیک ۱۷ سال بود و یکی ۳۰ سال هیچکدوم هم کارت اهدا عضو نداشتن 

🌹🥲😐

میخوام بگیرم ببینم مرجع منم هست یانه 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
باشه منطق شناس تو بگو چطور لغوش کنم دلم برا مامانم میسوزه هرچی حرف میزنم باش ک بدون رضایت شما نمیشه ...

بابا بهش بگو لغوش کردم ک آروم بگیره بنده خدا حق داره 

نباید میزاشتی بفهمن 

مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

مرجعت کیه؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اره درست میگی. ولی پس چرا مرجع داره هرکسی؟

برای این که در مورد چیزی که نمیدونه اطلاعات به دست بیاره اما همیشه درست نیست واعمال شما با حرف مرجع تقلیدت سنجیده نمیشه با کار شما سنجیده می شه همین دیگه