2777
2789
بابا مامانم فهمیده هی داره زار زار گریه میکنه تمام ایل و طایفه رو خبر کرده همش هی میگه شیرمو حلالت ن ...

اون استاد دینی تجربه کرده بوده ؟! اتفاقا وقتی میفهمی میتونی به یکی زندگی تازه بدی روح اروم هم میگیره . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگو اینجوری من خودم مادرم میفهمه چه دردناکه

گلم مزاح بود خودم مامانم جونم به جون دخترم بسته ست مامانم تنهام گذاشته تونبودنش دارم می سوزم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

عزیزم باید بری تو خود مرک اسمش نمیدونم

همسرم قبل من داشتن..من گفتم رفتن لغوش کردن

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

باشه منطق شناس تو بگو چطور لغوش کنم دلم برا مامانم میسوزه هرچی حرف میزنم باش ک بدون رضایت شما نمیشه ...

منم خواستم لغو کنم نمیشه فقط راه حلش اینه ک ب همه بگی راضی نیستی اهدا کنی ک بعدا دور از جون چیزیمون شد خانواده بدونن ک پشیمون شدی از اهدا عضو و اهدا نکنن زوری نیست یا وصیت نامه بنویسیم

کلا از همون موقع ک گرفتم یه حسی دارم ک انگار میخام بمیرم همین الان اگه این مامان منه میاد تو قبر شلو ...

نترس بابا الان طرف ده ساله گرفته نمرده به مامانت الکی بگو لغوش کروم تا خیالش راحت بشه