2777
2789
عنوان

اگر قرار بود زندگیتون با ی ماشین توصیف کنید اون ماشین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 251 پست
بیا جیگگگگر من نجات غریقتم

وای خدایا من غرق کن دود بکن برم هوا برم تو پیچ جاده چالوس ولی این نجات غریقم نباشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
اون ماشین ممدلی بود اشتباه نکنم😃

ی رتبه پایین تر از ممدلی اقا🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدایا من غرق کن دود بکن برم هوا برم تو پیچ جاده چالوس ولی این نجات غریقم نباشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلیم دلت بخواد بدبختتتتت نجاتت ندم اسیر کوسه های شب میشی

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
وای یکی منو از دست این انحراف جاده زندگی نجات بده🤣

😈😈

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

خیلیم دلت بخواد بدبختتتتت نجاتت ندم اسیر کوسه های شب میشی

اگر خرچنگای مردابی و ماهی زلال پرست و نهنگ عنبرنسارا منو بخوره خیلی بهتره از اینکه تو باقلا قاتق بیای 🤣

اگر خرچنگای مردابی و ماهی زلال پرست و نهنگ عنبرنسارا منو بخوره خیلی بهتره از اینکه تو باقلا قاتق بیا ...

خووووودم میااااام میخورمتتتت با یک نگااااه میدزدمتتتتتت

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!

تووووو غلط میکنیییی بی ادبیات سوپول🤣🤣🤣🤣🤣

الاغ بود الاغ😂به ماشین نمیرسید

از ماشین پیکان بچه ها گفتن رسید به فرغون از فرغون رسید به الاغ خدا بخیر کنه بعدی رو🤣🤣🤣🤣

تیزی میکشم روت من روش غیرت دارم💅👿

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

تیزی میکشم روت من روش غیرت دارم💅👿

نه بابا این یَک خریه که به درد خودت میخوره😂