2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله طبیعیه . و سر موعد شدین . می‌دونی باید چطور حساب کنی ؟ مثلا میگی بیستم روز اول . می شماری تا برسی روز هفتم . چون هفت روزه حساب میشه .  روز هشتم را میگی یک می‌شماری تا برسی به 21 . 21 هر عددی از تقویم شد تاریخ پریودی بعدیت میشه . چون سه هفت روز پاک هستی و یک هفت روز پریود میشه 4 هفت روز در ماه . می‌ره تا ماه بعد 

الان بگو اگه 3 برج فروردین پریود بشی . چند اردیبهشت مجدد پریود میشی ؟ بگو تا ببینم متوجه درس امشب شد ...

جواب 31 فروردین میشه ‌‌. واژه ی اردیبهشت نکته ی انحرافی امتحان بود 🤭 

راستش متوجه نشدم مثل ریاضی بود😂🙈

نه . باید تقویم جلوی روت باشه . و یکی یکی بری جلو تا متوجه شی . از روز اول پریودی می شماری می ری جلو برسی به خونه بیست و هشتم . چرا 28 ؟ چون چهار هفت تا میشه 28 تا . دقیقا 28 روز بعد بایستی پریود بشی

نه . باید تقویم جلوی روت باشه . و یکی یکی بری جلو تا متوجه شی . از روز اول پریودی می شماری می ری جلو ...

دارم متوجه میشم چی‌میگی👌🏻  الان تقویم دردسترسم نیست چندساعت دیگه میزارم جلوم تقویم حساب کتاب میکنم