2777
2789
عنوان

میشه تا آخر عمر تنها زندگی کرد

394 بازدید | 54 پست

میشه خودت رو از جامعه منزوی کنی

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه ولی یکم که بگذزه خسته میشی 

چون موجود اجتماعی هست.

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

نه اجتماع مردم معمولی که نه ولی از زندگی مشترک بله

منظورم بیشتر رفتن تو رابطه و ازدواج هست به دلیل ترس از خیانت عدم اعتماد

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

میشه ولی یکم که بگذزه خسته میشی چون موجود اجتماعی هست.

بیشتر رفتن تو رابطه منظورم هست یعنی عاشق نشی

خیلی سخته و ذره ذره آدم میمیرع

انگار آدم وقتی تنها میشه بیشتر از همیشه تو فکرو خیال غرق میشه...

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

انگار آدم وقتی تنها میشه بیشتر از همیشه تو فکرو خیال غرق میشه...

نگاه بیشتر منظورم عشق هست