2777
2789
عنوان

اگر قرار بود زندگیتون با ی ماشین توصیف کنید اون ماشین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 252 پست
بلهههه دیگههههاصلا ببینم تو چرا خواب و آرام نداری؟

تربچه من به همان دلیلی که جنابعالی زن تنهای شبی🦤

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
تربچه من به همان دلیلی که جنابعالی زن تنهای شبی🦤

کجام تنهاست پتو گاوی گذاشتم سرم نشستم تسبیح به دست دارم به حرفات گوش میدم دیهههه

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجام تنهاست پتو گاوی گذاشتم سرم نشستم تسبیح به دست دارم به حرفات گوش میدم دیهههه

به نظرت چرا بچه ها خوابن نمیان تو تاپیک؟ هرچی تگشون کردم دفتن به خواب عمیقققق

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
به نظرت چرا بچه ها خوابن نمیان تو تاپیک؟ هرچی تگشون کردم دفتن به خواب عمیقققق

نمیدددددانم ، اطلاعی ندارممم

راستیییی امروز رفتم پیش شادلین خااا؟

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
نمیدددددانم ، اطلاعی ندارمممراستیییی امروز رفتم پیش شادلین خااا؟

خب

سر کوچه دعوااا گرفته بودننننن عجیبب

ای بابا خب چرا؟

ولش کن اینجا نگوووو بیا چیز واتساپ

@آسمون_مهتابی @سایتستون

هلوو

بنده ماشین نبیدم من یک عدد موتور مشکی براق بیدم😁💕

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

هلووبنده ماشین نبیدم من یک عدد موتور مشکی براق بیدم😁💕

وااااااای موتور برره ایییییی بیدی؟😍😂😂😂

وااااااای موتور برره ایییییی بیدی؟😍😂😂😂

آره ازاون نخودیا بیدم😂

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!