2777
2789
عنوان

من چقدر احمقم که اینجا عکس گذاشتم که عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5085 بازدید | 244 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد روانیه

من دیگه از میمیرم از استرس خدایا 😭😭😭

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

https://www.youtube.com/redirect?event=video_description&redir_token=QUFFLUhqbWh5c2gwMXBqWll1cVVRUldTUWxMRjJOc2xuQXxBQ3Jtc0tuc1dxdURDeXowWEdWazhpNzFBcmxZRld1M2dlN25Vek5ya09mLWNvcGRnVmVyeGp6ekRWT3F0cVZUb2J0d25nYVB3Y29sMFpXN3VYdTB5S2JuZ3NlT2RGcFVkS1cza3plRi1oeXNyNWEzNWk3N0YtNA&q=https%3A%2F%2Fstopncii.org%2F&v=61c3SmngXwU

عکسم چجوری بود میشه مشخصاتمو بگی میخوام بدونم کدوم عکسمو گذاشته بوده

لباس مشکی، شلوار جین، جلوی آینه

دو تا قبل سیاه سمت چپ و راست 

موهاتونم مشکیه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچها راست میگن واقعا پیجش واقعیه نوشته عکس کاربران نی نی سایت 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
لباس مشکی، شلوار جین، جلوی آینهدو تا قبل سیاه سمت چپ و راست موهاتونم مشکیه

واااای درسته خدا مرگم بده 

من چی لباسم سبز هست یه جا رژ صورتی یه جا هم رژ قرمز موهام دست گذاشتم

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

کاملا درسته حالا چیکار کنم😭😭😭😭خدایا چه غلطی کردم