2777
2789

تا خود صبح خوابم نمیبره؟ این چه وضعیه از دیشب تا حالا چشم رو هم نذاشتم درمان نداره این مشکل؟ 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نخوابیدم...

صبح ساعت 10 نوبت پرسینگ ابرو دارم...

بعدش هم باید بیام چمدون ببندم میخوایم با خانواده مادریم بریم دهاتمون....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
تا ی جایی طبیعیه

من فک نکنم طبیعی باشه مثلا بخوام برم ازمایش هورمونی بدم خب میگن شبش خوب باید بخوابی من اینقدر خوابم  نمیبره که علاوه بر اینکه خوب نمیخوابم کلی اعصابمم داغون میشه و قطعا رو نتیجه ازمایش تاثیر میزاره اینجوری

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
منم

خیلی بده کلی اعصاب ادم خورد میشه

منم نخوابیدم...صبح ساعت 10 نوبت پرسینگ ابرو دارم...بعدش هم باید بیام چمدون ببندم میخوایم با خانواده ...

هوووف اخه این چه جورشه دیگه  سرم از بی خوابی درد میکنه

من فک نکنم طبیعی باشه مثلا بخوام برم ازمایش هورمونی بدم خب میگن شبش خوب باید بخوابی من اینقدر خوابم ...

فکر و ذهنت دگیره معلومه نمیتونی مث همیشه بخوابی باید سعی کنی روز قبلش خودتو خیلی خسته کنی تا خستگی خوابت ببره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
واییی نمیدونم پاشو قهوه بخور و بعد برو حموم....

اره باید یه کاریش بکنم

فکر و ذهنت دگیره معلومه نمیتونی مث همیشه بخوابی باید سعی کنی روز قبلش خودتو خیلی خسته کنی تا خستگی خ ...

فک. کنم بهتر باشه به شوهرم بگم با چوب بزنه تو سرم بلکه بیهوش بشم😂

فک. کنم بهتر باشه به شوهرم بگم با چوب بزنه تو سرم بلکه بیهوش بشم😂

😁اینجوری تا صب سرش غر میزنی اون بند خدارو هم مث خودت میکنی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
😁اینجوری تا صب سرش غر میزنی اون بند خدارو هم مث خودت میکنی

اره ولی دوتایی نخوابیدن بهتره که🤣

ولی. چرا مردا اینجوری نیستن مث ما زنا، تا سر رو بالشت میزارن خوابشون میبره من که بعضی وقتا شوهرم. میگه تا 10 بشمار من خوابم برده 

اره ولی دوتایی نخوابیدن بهتره که🤣ولی. چرا مردا اینجوری نیستن مث ما زنا، تا سر رو بالشت میزارن خوابش ...

مهمترین علتش خستگیه 

اقایون البته فرقی نمیکنه و البته خانومایی ک شاغلن مسیر رفت و امد خونه تا محل کارشون دوره واقعا خسته میشن 

هیشکی باورش نمیشه من ۹-۱۰شب میخوابم اگه نصفشو بذارم پای عادت بقیش مال خستگیه