2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول عمل نیس بینی میشه جور کرد اما خوب گونه اینا نمیشه ... پول میخواد هی تمدید کنی

وااا خوب همسری که پول نداره دیگه این همه چرت گویش از کجا میاد 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

وااا خوب همسری که پول نداره دیگه این همه چرت گویش از کجا میاد

والا میگه که یا نچرالش پیدا میکنم یا یکی پیدا میکنم خودش خرج خودش کنه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
والا میگه که یا نچرالش پیدا میکنم یا یکی پیدا میکنم خودش خرج خودش کنه

ولش کن این آدم درستی نیست 

اگه اینطور هم بودی بازم یکی دیگه رو میخواست 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

ولش کن این آدم درستی نیست اگه اینطور هم بودی بازم یکی دیگه رو میخواست

امروز هیچ ارایشی نکردم ولی یکم موهام ساده بافتم اینا یکم من خوشکل دید باز اومد باهام حرف زد نمیدونم این نزد مرض داره 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
تازه میگه زنگ بزن از هر مرجع تقلیدی بپرس گناه ی ندارم من حقمههههه اقا طلاق مگه جرم میگم طلاق برا کسب ...

این چ حرفیه...کسی ک زنش زشته حق داره طلاق بده؟ اون زشت مگه آدم نیست؟ هیچکسی حق نداره صرف هوس خودش انسانی رو خرج خودش کنه...پس عمر و امیدی که اون زن برای اون مرد گذاشته چی...استارتر عزیز شما محکم نیستید و باهاش همراهی میکنید چرا از موضع ضعف حرف میزنین اصلا چرا توضیح میدین براش😑...این چ جوابیه...

بگو اینایی ک تو میگی ب خودشون رسیدن پول بده منم ب خودم برسم نداری پس زبونتم کوتاه کن..

اصلا حق نداره شمارو زیر سوال ببره...مگه زن لنگ حمامه ک هر دفعه آقا یه مدل ببنده به کمر...اگه مشکل با رسیدگی شما به خودتون حل نمیشه برید مشاوره حاذق راهنمایی تون کنه...این آقام تو رویا سیر میکنه...

و حق داره

حق داره؟؟؟؟ اوکی عزیزم. ما که نمیتونیم فکرتو عوض کنیم. اون خوبه تو لیاقتشو نداری. میخای این جمله رو بشنوی؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
و حق داره

هیچ حقی نداره. تو حتی اگه زشت ترین آدم روی کره ی زمین باشی حق نداره باهات این جور کنه. مثل یه مرد حق و حقوقتو بده بعد طلاقت بده. این داره با روح و روان تو بازی میکنه. کاری کرده دیگه خودت هم خودتو قبول نداری. اعتماد به نفستو ازت گرفته. کاری کرده خودت هم داری بهش حق میدی. ببین چه جوری مغزتو شست و شو داده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را