2777
2789

سلام نمیدونم الان نرمال غذا خوردن توی این سن روزی چندبار و هربار چند قاشق غذاخوری هست«منظورم قاشق های خودمونه»سر پر یا سر خالی؟

بیشتر چیا میدین بچتون دوست دارت و میخوره؟چه غذاهایی؟

مولتی چی میدید؟

بچه من غذا نمیخوره کم میخوره میشه همه سوالامو جواب بدید لطفا،خیلی لطف میکنید گیر کردم

و اینکه بچه های شما هم جیغ و داد میکنن همش؟لجبازی؟هر چیزی بخوان یا هرکاری بخوان انجام بدن اگه ازش بگیرین یا بگین نه ساعت ها جیغ میزنن تا یه خواستشون نرسن ول نمیکنن؟

والا بچه ی من وزنش کم هس دکتر ک بردمش میگه هرچی میخوره همونقدر بهش بده مجبورش نکن .هر دو سه ساعت یچیزی بهش بده 

جیغ و داد و لجبازی دیگ توی یک سن هستن سعی کن وسایلا خطرناک جم کنی نبینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا توبارداری خیلی استرسی بودین برای همین بچه تون جیغ وداد شده سعی کنید با آرامش باهاش رفتار کنید وقتی یه چیزی میخواد وشما میگید نه حرفتونو عوض نکنید چون یادمیگیره که گریه وجیغ وداد بهترین سلاح هستش بعد درمورد غذا خوردن من از دوماهگی شروع کردم چیزای نرم به بچه هام میدادم نه ماهگی کامل غذای سر سفره میخوردن یکسالگی بیست کیلو وزنشون بود الان دوسال ونیم هستن هجده کیلو وزنشونه کمی بدغذا شدن تازگیها 

نظرشمام محترمه