2777
2789
اهان کم کم موتورت داره روشن میشه روزی ۱۰۰دفعه جلو اینه بگو من زیبام من بهترین زن دنیام من قشنگترینم

باوزم نمیشه میدونم از ادن حوریا کم ترم

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالبیش اینه که هر وقت از شوهرت چیزی خاستیم بگیم ازش دفاع کردی و گفتی این جوری نیست اون جوری نیست. عزیزم مشکل فکر ماست. باور کن. تا این فکر درست نشه هیچی درست نمیشه. سعی کن خودتو دوس داشته باشی. اولین گام اینه. عزت نفس و دوس داشتن خودت و اینکه لیاقتت چی هست و ازین زندگی که رو آبه چی میخای؟ هدفت چیه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
جالبیش اینه که هر وقت از شوهرت چیزی خاستیم بگیم ازش دفاع کردی و گفتی این جوری نیست اون جوری نیست. عز ...

متاسفانه تنها چیزی که  مدام این روزا با خودم دکلمه میکنم تو دهنم بر اینکه دل ببرم از این زندگی میگم تو خوب نیستی تو کافی نیستی اونجور که باید نیستی 

جالبیش اینه که هر وقت از شوهرت چیزی خاستیم بگیم ازش دفاع کردی و گفتی این جوری نیست اون جوری نیست. عز ...

و حق داره

عزیزم چیکار کردین؟؟از دیشب تو فکرتونم😣

قربونت برم فعلا  دارم اشپزی میکنم شب وسایلم جنع میکنم یه هفته ای بعدش میرم دعا کنید برام