2777
2789
عنوان

دوستم به شوهرم چش داره

420 بازدید | 42 پست

بچه ها من به دوستم خیلی اعتماد داشتم همه چیزمو بش میگفتم، بعد دیروز دراومده میگه تو بلد نیستی با شوهرت صحبت کنی، شوهرت وقتی من داشتم حرف میزدم بم گف واااای دقیقا درست میگی درواقع شوهرت از ایناس که با عشوه خر میشه، درصورتی که من شنیدم شوهرم گف بله.. اگه با گوشای خودم نشنیده بودم به شوهرم شک میکردم.. انقد از حرف دوستم بدم اومد، درصورتی که شوهر دوستم یه جا ارتفاع بلند بود من نمیتونستم بیام پایبن جلو دوستم گفتم میخوای دستتو بدی کمکت کنم و من گفتم نه ممنون.. منم یه استوری بزارم که افرادی که متاهل هستنو حد و حدودتونو رعایت کنین نخواین لمسشون کنین یا بهشون نزدیک بشین.. یه استوری تیکه دار تو این مایه ها ولی غیرمستقیم چون انگار خیلی هوا ورش داشته دوستمو.. بزارم؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزار رابطه رو قطع کن

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

چندسالتونه؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بگو تو غلط کردی با عشوه شوهرم امتحان کردی

چرا حرفتون همون جا نمیزنید

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱