2777
2789
عنوان

طلاق با بچه دو ساله

375 بازدید | 41 پست

من و شوهرم دیگه واقعا خسته شدیم هر روزمون دعواست حرف معمولی با هم نمیتونیم بزنیم هر شب با بغض میخوابم. نمیدونم کسی این وقت شب تاپیک میبینه یا نه. من واقعا از زندگی خستم هر روز تو یه خونه بدون نورگیر صبح تا شب با یک بچه کوچیک خییلی شیطون تنهام جایی هم ندارم که برم روزا ،خونه مادرم نزدیکه ولی نمیشه هر روز برم خیلی شیطونی میکنه بچم. شبا هم که همش با شوهرم دعوا میکنیم. من شوهرمو اوایل ازدواج خیلی دوست داشتم از تاپیکهای چند سال پیشم معلومه خودم الان حالم از خودم به هم میخوره. به نظرتون طلاق بگیرم اوضاع بهتر میشه یا بدتر ؟

ماهی خانوممم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب فکرکردی پشت طلاق همه چی گل بلبل ب بچت فکردی بحثتون سرچیه اگ چیزای کوچیک سعی کن کوتاه بیا جوخونه اروم نگه داربخاطربچه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
بدتر اول دنبال استقلال مالی باش بعد اگه به صلاح بود طلاق بگیر زن بیوه تو جامعه ما خیلی اذیت میشه

اخه با این بچه چه طور برم سرکار ؟خودمم میگم الان طلاق بگیرم جایی ندارم برم پولی ام ندارم حتی اگه بچمون بهم بده پول از کجا بیارم بزرگش کنم 

ماهی خانوممم  
از چی خسته ایاز بی پولی از بچه داری از چی ؟

از بی پولی، بچه داری، تنهایی ، آفتابی نمیبینم روزا اصلا آسمون دیده نمیشه از خونمون جلوش آپارتمان های بلند ما هم همکفیم. شده یک هفته من حتی آسمون روز ندیدم مخصوصا الان که هوا سرد شده باز تابستون با بچه روزا میبردمش مغازه ای جای. از دعواهای مدام شوهرم

ماهی خانوممم  
خب فکرکردی پشت طلاق همه چی گل بلبل ب بچت فکردی بحثتون سرچیه اگ چیزای کوچیک سعی کن کوتاه بیا جوخونه ا ...

بیشتر به خاطر بچه هست اون شیطونی میکنه شوهره هم اعصاب نداره 

ماهی خانوممم  

عزیزم بجای طلاق تلاش کم زندگیتو درست کنی علت دعواهاتون چیه بخدا طلاق با یه بچه خیلی سخته گفتنش راحته شما الان نمیتونی بری خونه مادرت چطور بعد طلاق میخایی بری بمونی گیرمم خونه جدا گرفتی با یه بچه چطور میخایی ادامه بدی با همسرت حرف بزن بشینید منطقی صحبت کنید برگرد بهمون دوران اول زندگیت مرد بهش محبت کنی جونش هم برات میذاره زندگیا سخت شده مردا تو شرایط بدی ان میان خونه حداقل باید ارامش داشته باشن یه جاهایی کوتاه بیا منم اگه بخام با همسرم دهن ب دهن شم زندگیم جهنم میشه گلم بخاطر بچت خودت اگه نیاز ب تغییرع خودتو تغییر بده

اخه با این بچه چه طور برم سرکار ؟خودمم میگم الان طلاق بگیرم جایی ندارم برم پولی ام ندارم حتی اگه بچم ...

خب پس ب فکرش نباش . تو سالن زیبایی میتونی کار کنی ممکنه اون طرف بدتر از این طرفی ک هستی باشه من زنای طلاق گرفته زیادی دیدم ک خیلییییی اذیت شدن و ب هر دری میزدن تا ازدواج مجدد کنن . بعد طلاق گرفتند الکی نیست مخصوصا با ی بچه ک ممکنه کلا ب شوهرت واگذار بشه

از بی پولی، بچه داری، تنهایی ، آفتابی نمیبینم روزا اصلا آسمون دیده نمیشه از خونمون جلوش آپارتمان های ...

من طبق تجربه و شرایط الان خودم فکر میکنم بیشتر از همه خسته ای تو و حس افسردگی داری نیاز به تفریح و استراحت و یه تایمی برای خودت داشتن داری شرایط مالیتون چطوره؟

عزیزم شما یه مامان خسته ای. روح و جسمت خسته س و نیازبه توجه و محبت داری..و فکر می‌کنم همسرت متوجه این موضوع نشده .به نظرم پیش یه مشاور خوب و منصف برید..سعی کنید با همسرت صحبت کن با ملایمت  مشکلتو بگو...برید مسافرت کوتاه یه روزه بگردید پارک ببر بچه رو ..طلاق هزار برابر بدتر میشه اوضاع با یه بچه دوساله ..امیدوارم مشکلتون حل بشه و خوشبخت باشید...

از بی پولی، بچه داری، تنهایی ، آفتابی نمیبینم روزا اصلا آسمون دیده نمیشه از خونمون جلوش آپارتمان های ...

فکر میکنی حدا بشی اوضاع بهتر میشه ؟

چیزی داره که بهت بده که بعد جدایی اولش بتونی اوضاع زندگیتو درست کنی

بیشتر به خاطر بچه هست اون شیطونی میکنه شوهره هم اعصاب نداره

االان هوا ظهرا خوبه سعی کن یکساعت با بچت بری افتاب بخوری تاب بخوری ببین من خییییییلیارو دیدم مثل من و تو عین این حرفارو میزنن میرن مشاور حتی بخاطر فضای کم خونه شیطنت بچه اینکه کسی نیست بچه رو نگه داره اینکه با شوهر بخاطر ان شرایط بحث میکنن