2777
2789
عنوان

ممنون میشم خانم های شاغل به سوالم جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست
ببین قسمت ارایشی دو تا خانوم بودن اتفاقا یکیشونم اخراج شد دکتر داروخونه منو خیلی دوس داشت مثل دخترش ...

وای من از قسمت آرایشی متنفرم😁منم بشدت درونگرا ام اصلا نمیتونم حرف بزنم ، هیچ وقتم سمت لاین آرایشی بهداشتی نرفتم و نمیرم . بخش otc خوبه🤣طرف میاد میگه فلان چیز و بده میدی بهش میره ولی لاین آرایشی فقط باید حرف بزنی😁

ولی کاش ادامه میدادی حالا اون داروخونه نشد جای دیگه. باز کار کردن توی دوران دانشجویی آسونتره . فک کن من هم مدرسه میرم هم سرکار🥲دیگه میرسم خونه شبیه جنازه میشم 😂

الان مدرکت و داری؟ اگه مدرکت و داری و شرایط هم فراهمه برات بنظرم ادامه بده ، حیفه 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من از قسمت آرایشی متنفرم😁منم بشدت درونگرا ام اصلا نمیتونم حرف بزنم ، هیچ وقتم سمت لاین آرایشی ب ...

اره امتحانشو دادم دو سه هفته پیش گفتن مدرک یک ماه دیگه حاضره

رشتم سخته ژنتیکه منم واحد زیاد برمیدارم ک سریع تموم کنم 🥲

بعد اصلا کلا ب این نتیجه رسیدم ک شغلایی ک در ارتباط با مردمه تایپ من نی🥲

ولی خب ب اطلاعات داروییم واقعا اضافه شد من در حد اینکه ژلوفن و از استامینوفن تشخیص بدم بلد بودم 😂

و حتی تجربه کاری هم توی مدت ب دست اوردم.

حالا مدرکش و نگه میدارم بعدا شاید ب کار اومد ولی ب عنوان شغل فکر نکنم وارد فیلدش بشم

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

اره امتحانشو دادم دو سه هفته پیش گفتن مدرک یک ماه دیگه حاضرهرشتم سخته ژنتیکه منم واحد زیاد برمیدارم ...

اععع بسلامتی خوشگلم موفق باشی 😘😘🫂🫂

موفق و موید باشی عزیز دلم💕

اععع چرا؟😁

آره واقعا😂وای یه داروی خلط آور هست؟ A.C.C

من میخواستم این و حفظ کنم بشکن میزدم میرقصیدم که یادش بگیرم آخه اسم اصلیش خیلی طولانیه و من عاشق اسمش بودم 🤣🤣

آره نگه دار حتما . ولی همینکه یاد گرفتی خیلی خوبه حالا حتما نباید بعنوان شغل استفاده کنی ک

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اععع بسلامتی خوشگلم موفق باشی 😘😘🫂🫂موفق و موید باشی عزیز دلم💕اععع چرا؟😁آره واقعا😂وای یه داروی ...

دقیقا

ان استیل سیستئین😭با این حافظه داغونم یادم بودش.من توی تئوری خوندن و سر کلاس خوبم هر جلسه استاده ی چی میپرسید من مثبت میگرفتم ولی امان از کار عملی.فوق العاده گیج میزنم.

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

دقیقاان استیل سیستئین😭با این حافظه داغونم یادم بودش.من توی تئوری خوندن و سر کلاس خوبم هر جلسه استاد ...

آفریننننن دقیییقا🤣🤣خیلی خوبه اسمش

ای خوداااا🥺حیفه واقعا

آفریننننن دقیییقا🤣🤣خیلی خوبه اسمشای خوداااا🥺حیفه واقعا

ی سوال.داروخونه شما نوعش چیه و چن تا قفسه داره؟ 🥲میخوام مقایسه کنم

ی سوال.داروخونه شما نوعش چیه و چن تا قفسه داره؟ 🥲میخوام مقایسه کنم

شبانه روزیه عزیز

والا تعداد قفسه هاش و نشمردم😂زیاده ولی میتونم بگم چه داروهایی رو داریم

چند تا قفسه مربوط به اعصابه . چند تا مربوط به قلبه. چند تا قفسه آنتی بیوتیک . ۲ ۳ تا قفسه مربوط به تزریقات هست . داروهای گیاهی ام چند تا قفسه داریم . داروهای زنان هست . لاین آرایشی بهداشتی رو من ندیدم نمیدونم چخبره

خلاصه قفسه ها زیادن😂😂خودمونم بعضی وقتا تو داروخونه گم میشیم 

شبانه روزیه عزیزوالا تعداد قفسه هاش و نشمردم😂زیاده ولی میتونم بگم چه داروهایی رو داریمچند تا قفسه م ...

عه خب پس تو ام کارت درومدس🥲🤣

عه خب پس تو ام کارت درومدس🥲🤣

آرهههه🤣🤣🤣🤣🤣