2777
2789
عنوان

ممنون میشم خانم های شاغل به سوالم جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست
جون چه دوست هنرمندی دارم 😎😂💕

اره دیگه ما اینیم 👐💕

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبحالت من دوره شو رفتم کلی پول دادم یک ماهم کاراموزیشو رفتم ولی هیچی تو مخم نرفت دیگه ول کردم🥲خنگ ...

اععع چراااا؟🥲🥲

آره یکم کارش سخته و از همه مهمتر حفظ کردن اسم داروها واقعا پیچیده س 

ولی کاش ادامه میدادی🙂تو که آزمون ش رو هم قبول شدی کار آموزی هم رفتی 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

سلام درخواستمو قبول میکنی چنتا سوال بپرسم؟؟

سلام عزیزم بله حتما

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بیین هر لحطه ممکنه از بین بره لما بخاطر اینکه استرس کمی داره اوکی ام باهاش حالم از استرس بهم میخوره

خودت هم خیلی اهل کتاب خوندنی ؟

می تونم بپرسم کدوم شهری ؟ (اگه دوست داشتی پاسخ بده)

وظایفت چیاست؟

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
خودت هم خیلی اهل کتاب خوندنی ؟می تونم بپرسم کدوم شهری ؟ (اگه دوست داشتی پاسخ بده)وظایفت چیاست؟

چیشده برات جالب شده کسی تا حالا جالب نبود براس 

اره کتاب دوست دارم  الخصوص کتاب‌خواندن سنتی 

۱۱ مین کاربری  

اععع چراااا؟🥲🥲آره یکم کارش سخته و از همه مهمتر حفظ کردن اسم داروها واقعا پیچیده س ولی کاش ادامه می ...

ببین قسمت ارایشی دو تا خانوم بودن اتفاقا یکیشونم اخراج شد دکتر داروخونه منو خیلی دوس داشت مثل دخترش همش میگفت، هوامم داشت.گفت بمون همه اینایی ک اینجا میبینی ی روز کاراموز من بودن متوجهی ک؟ اینو قشنگ دو سه بار گفت.گفتم من زیاد راه نیوفتادم گفت اشکال نداره بیشتر میمونی یاد میگیری.ولی من دیگه دانشگاهم اولویتم بود ول کردم🥲داروخونش هم منتخب بود کلیییی قفسه داشت.البته اون میخواست منو بفرسته ارایشی ک خب سر زبون هم ندارم من

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

چیشده برات جالب شده کسی تا حالا جالب نبود براس اره کتاب دوست دارم الخصوص کتاب‌خواندن سنتی

راستش وقتی دیدم کتابداری یهو سه تا کتاب اومد توی ذهنم یکی کتابخانه‌ی نیمه شب و موش کتاب خوان و فهرست کتاب.

حس کردم دنیات دنیای متفاوتیه.

و از شغلت و آرامشش و همزیستی با کتاب ها لذت می بری.

شغلت جذابه

من کتاب خوندن و کتاب و کتابخونه رو دوست دارم

راستش وقتی دیدم کتابداری یهو سه تا کتاب اومد توی ذهنم یکی کتابخانه‌ی نیمه شب و موش کتاب خوان و فهرست ...

جالب اینجاست اینایی ک گفتی رو میخوام بخونم 

من اصفهانم 

حقوقش واقعا بشدت کمه 

الخصوص با سبک زندگی من 

۱۱ مین کاربری  

جالب اینجاست اینایی ک گفتی رو میخوام بخونم من اصفهانم حقوقش واقعا بشدت کمه الخصوص با سبک زندگی من

درسته حقوقش کمه

امیدوارم این شغل زندگی و روحت رو بزرگ و بزرگ تر کنه و باعث بشه از زندگی لذت ببری ❤️

و به زودی برکت و فراوانی بیاد سمتت 

و البته یه شغل عالی و با درآمد بالا تر 

درسته حقوقش کمهامیدوارم این شغل زندگی و روحت رو بزرگ و بزرگ تر کنه و باعث بشه از زندگی لذت ببری ❤️و ...

مررررررررررررسی ک اینقدر حس خوب مثبت بهم دادی دختر 

بوس ب وسط پیشونیت

۱۱ مین کاربری  

مررررررررررررسی ک اینقدر حس خوب مثبت بهم دادی دختر بوس ب وسط پیشونیت

مرسی عزیزدلم موفق باشی مهربون  😘😘😘😘😘 😘 😘