2777
2789
عنوان

این ویروس جدیده

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 38 پست
من فقط نگران بچه هام هستم براخودم مهم نیست

نترس کشنده نیس خدایی نکرده اگه درگیر هم شدن چند روزه بعد تموم میشه میره سخت نگیر البته شاید چون هنوز مادر نشدم اینقدر ریلکس جوابتو میدم شایدم حق داری اینقدر نگران باشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من ۶ سالشه ۶ روز تمام تبش از ۳۸ پایینتر نیومد ۳ ساعت به ۳ ساعتم بروفن و استامینوفن استفاده میکرد ...

چیکار کردی خوب شد؟

پسر منم ۷سالشه اصلا ایبوپروفن اثر نداره براش شیاف دیکلفوناک در حد چند ساعت پایین میاره الان بالاسرش بیدارم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نترس کشنده نیس خدایی نکرده اگه درگیر هم شدن چند روزه بعد تموم میشه میره سخت نگیر البته شاید چون هنوز ...

ممنون عزیزم لطفا براش دعا کنید این تبش قطع شه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نمیدونم عزیزم گردن و سرم دردمیکنه همین دوساعتی میشه قرص هم خوردم

ایشالا زود خوب میشید

ایشالا ک خوب میشه عزیزم در پناه خدا باشن

ممنون

چیکار کردی خوب شد؟پسر منم ۷سالشه اصلا ایبوپروفن اثر نداره براش شیاف دیکلفوناک در حد چند ساعت پایین م ...

هیچی عزیزم چون تبش با لرز بود نمیتونستم پاشویه کنم دکتر اطفال گفت بروفن بده سه ساعت بعدش شیاف استامینوفن بزن دو باره ۳ ساعت بعد بروفن و این روند همینجوری ادامه داشت با این حال دمای بدنش از ۳۸ کمتر نمیشد

خیبی سخت بود هم ولسه خودش هم ما

مرسی عزیزم انشالله بچه شماهم زود بهتر بشه

ممنون

هیچی عزیزم چون تبش با لرز بود نمیتونستم پاشویه کنم دکتر اطفال گفت بروفن بده سه ساعت بعدش شیاف استامی ...

باز ۳۸ خداروشکر تب زیاد بالایی نیست پسرم تا۳۸.۶هم رفته 

وای خدایا خیلی نگرانم خودت مادری میدونم چی میگی لطفا از ته دلت براش دعا کن خوب شه 

هیچی عزیزم چون تبش با لرز بود نمیتونستم پاشویه کنم دکتر اطفال گفت بروفن بده سه ساعت بعدش شیاف استامی ...

امان از این لرز وای وای میدونم چی میگی