2777
2789
عنوان

این ویروس جدیده

318 بازدید | 38 پست

تب بالا  ومقاوم میده تا چند روز؟کی گرفته؟چند روزه خوب شدید؟ 

لطفا هر کی اومد واسه پسرم دعا کنه تبش قطع شه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

من الان درگیرم

۳ شبه نخوابیدم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من الان درگیرم۳ شبه نخوابیدم

تب داری؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن کشندس البته دور از جونتون

از منبع معتبر اخبارارو پیگیری کنید

تا الان هیچ دکتری تایید نکرده ویروس جدید درکاره

همه میگن همون ویروس قبیلیاست

منم تب دارم الان

چند درجه؟

عزیزم نگرانی که کاری پیش نمیبره. یه دکترِ خوب ببرش و فقط تحمل کن. از قدیییییم تاحالا زمستونا آدما مریض میشدن و باعث میشد بعدش قدر عافیت و سلامتی رو بیشتر بدونن. نگران نباش میگذره و حال بچه ات خوب خوب میشه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
فکر کنم فقط منم ک برام مهم نیس بخدا هرچی بیشتر وسواس باشی بدتره

من فقط نگران بچه هام هستم براخودم مهم نیست

سلام من گرفتم....پنج شیش روز طول کشید 

تب شدید لرز...بدن درد بی حالی درکل خیلی سخته اما دوره اش که بگذره عالی میشه

انشاالله به یاری امام زمان هرچه زودتر دلبند شما حالش خوب بشه🥰💟🤍💕

خانم معلم آینده💕🦋