2777
2789
عنوان

خواهرم هیفده سالشه مجازی رل زده

229 بازدید | 36 پست

خواهرم ۱۷ سالشه و مجازی چند وقتیه با یه پسره چت میکنه و رل زده و پسره حتی بهش گفته میخواد از دانشگاهش انتقالی نمیدونم چی‌چی بگیره پاشه بیاد اینجا و خواهرمو خیلی دوست داره و فلان و اینا 

منم تا الان بیدار بودم حقیقتش حس خواهرانگیم گل کرده بود رفتم سر گوشیش و خب چون بهم اعتماد داشت رمز گوشیشو میدونستم رفتم و دیدم خیلی با پسره حرف میزنه و از ازدواج و....میگن و اینا 

نمیخوام دلش بشکنه لطفا بگید اینجا کسی بوده مجازی عاشق شده باشه و بهم رسیده باشن؟یا پسره داره بازیش میده؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا کارت مورد پسند نیست

خواهرت ساله دیگه سنش قانونی میشه

خیلی کار اشتباهی کردی به حریم شخصیش تجاوز کردی!

ولی در رابطه با رابطه مجازی بله خیلی مورد دیدم مجازی آشنا شدن و به ازدواج ختم شده

متاهل🧸

نمیدونم کلا هر پسر یا مردی که کاری که نکرده رو از قبل هی میگه تا توجه طرف رو بدست بیاره لاشی ای بیش نیست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

واقعا کارت مورد پسند نیستخواهرت ساله دیگه سنش قانونی میشهخیلی کار اشتباهی کردی به حریم شخصیش تجاوز ک ...

نه عزیزم بدون اجازه نکرده بودم اینکارو آخه خودشم یه وقتایی چتاشونو اینارو بهم نشون میداد و بهم اعتماد کامل داره و همه چیزو میگه

من فقط یه لحظه امشب رفتم یه نگاه کلی کردم 

بهرحال خواهر بزرگترشم

بله من تو تلگرام رل زدم الانم مزدوج شدیم 

اینکه تهش بهش میرسه یا ن مهم نیس

مهم اینه چقدر در این مسیر اذیت میشه

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

به نظرم ارتباط خوبی باهاش بساز 

که بیاد برات تعریف کنه 

سنش کمه اگر خدایی نکرده طرف نا نجیب بشه اتفاقای بدی ممکنه براش بیوفته 

سعی کن بدون دعوا و لحن بد آگاهش کنی و یادش بدی چه خط قرمزایی رو باید رعایت کنه

بله من تو تلگرام رل زدم الانم مزدوج شدیم اینکه تهش بهش میرسه یا ن مهم نیسمهم اینه چقدر در این مسیر ا ...

انشالا خوشبخت باشید 

من فقط میخواستم بدونم اصلا ممکنه یا نه ک دیدم ممکنه😂