2777
2789
عنوان

شعر عاشقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 64 پست
شب ز نورِ ماه، روی خویش را بیند سپیدمن شبم تو ماهِ من بر آسمان بی‌ من مرودیگرانت عشق می‌خوانند و من ...

جان برای تو که،هم دردی،و هم درمانم

سر فدای تو که،هم جانی و،هم جانانم

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی بیا گفتم کجاگفتی میان جان ما...🤍🫂

در میان این همه گل گشتم و عاشق نشدم

تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

از دیده برون مشو که نوریوز سینه جدا مشو که جانی

صد طبیب آمد و ندانست درد این شوریده دل

کیستی تا آمدی صد درد ما درمان بشد

هیچ کس احساس منو درک نمیکنهبرا همین فقط برا خودم نگاه میدارمبه کسی از احساسم نمیگم

خودت رو اینقدر اذیت نکن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
هیچ کس احساس منو درک نمیکنهبرا همین فقط برا خودم نگاه میدارمبه کسی از احساسم نمیگم

خودت رو اینقدر اذیت نکن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خودت رو اینقدر اذیت نکن

یه روانشناس سراغ دارید بگید،شاید یکم حرف بزنم آروم تر بشم ولی درمان نه مطمئنم 

یه روانشناس سراغ دارید بگید،شاید یکم حرف بزنم آروم تر بشم ولی درمان نه مطمئنم

اگه راستش رو بخواهی من خودم بخاطر حالِ خرابم زیاد روانشناس رفتم ولی خوب نشدم حتی روانپزشک هم رفتم و دارو هم خوردم ولی بی فایده ست😔

اگه راستش رو بخواهی من خودم بخاطر حالِ خرابم زیاد روانشناس رفتم ولی خوب نشدم حتی روانپزشک هم رفتم و ...

میخوایی حرف بزنی شاید من فهمیدم چکار باید کنی،

میخوایی حرف بزنی شاید من فهمیدم چکار باید کنی،

کاش با حرف زدن حالم خوب میشد

متاسفانه هیچی حالم رو خوب نمیکنه

دلم فقط مرگ میخواد

کاش با حرف زدن حالم خوب میشدمتاسفانه هیچی حالم رو خوب نمیکنهدلم فقط مرگ میخواد

بگو بهم چی شده تا بتونم درمان کنم.خودمو نتونم درمان کنم بقیه خوب بلدم درمان کنم

بگو بهم چی شده تا بتونم درمان کنم.خودمو نتونم درمان کنم بقیه خوب بلدم درمان کنم

بیماری روحی و جسمی دارم تا حالا دوبار جراحی شدم

بیماری جسمی ام اینقدر اذیتم نمیکنه ولی بیماری روحیم خیلی آزارم میده و باعث شده تا حد خودکشی برم

من می نه ز بهر تنگدستی نخورمیا از غم رسوایی و مستی نخورممن می ز برای خوشدلی می‌خوردماکنون که تو بر د ...

مطمئن باش که مهرت نرود از دل من

مگر آن روز که در خاک شود منزل من