2777
2789
عنوان

شعر عاشقانه

262 بازدید | 64 پست

تا که از جانب معشوقه نباشد کششی

کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد🥀

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همانم که برای تو غزل خلق کنم،تو همانی که مرا عاشق و مدهوش کنی.

به جز حضور تو هیچ چیز این

جهان بیکرانه را جدی نگرفته ام🥺

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

همون عشق یکطرفه خودمونه

بی خبر بودن ازش خود مرگ تدریجی هستش

فکر اینکه مال تو هرگز شاید نخواهد بود خود مرگه

نامردیه آدما میان با دل بقیه اینکارو میکنن و میرن

🪦🥀🥺

بی خبر بودن ازش خود مرگ تدریجی هستشفکر اینکه مال تو هرگز شاید نخواهد بود خود مرگهنامردیه آدما میان ب ...

آخی🥺

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
درد عشقی کز تو تنها در دل و جان داشتم شد عیان از چهره ام هرچند پنهان داشتم😂

در سرم نیست دگر غیر تو رویای کسی🚶‍♀️

من که هرگز نشدم این،همه شیدای کسی💚

تا که انگور شود می دو سه سالی بکشدتو به یک لحظه شدی ناب ترین باده عشق

آنچنان در همه جای دل من جا شده ای

که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی