2777
2789
عنوان

متاهلای باتجربه اگه شوهرتون اینجوری بشه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 79 پست
مردا وقتی ذهنشون مشغوله نمیتونن عادی جلوه کنن احتیاج دارن حالشون خوب باشه تا بتونن محبت کنن

اره قبول دارم ولی نمیدونم دیگه کی حالش خوب بشه بعضی وقتا میگم نکنه دیگه خوب نشه

طبیعی گلم همسر من پرخاشگر میشه الکی فحش میده گیر میده گاهی تعادلش بهم می‌ریزه

باز حداقل یکم برون ریزی داره واسه شما واسه من ساکتههه ساکت اگه بدونین چقدر درحالت طبیعی حرف میزنه الان هیچی من راضی بودم یکم‌ حداقل حرف میزد شاید لصلا بهتر میشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه وقتایی مردها هم نیاز به محبت و توجه دارن همش مه خانوما نیاز محبت ندارن باید بهش عزت نفس و حس کافی ...

منم بهش محبت میکنم ولی حس میکنم فقط جواب میده که من ناراحت نشم وگرنه انگار حوصله نداره اخه

برای من پیش اومد پارسالو بله درکش کردممحبت کردم و...دورش گذشت و برگشت به زندگی

شما محبت میکردی حس نمیکردی حوصله نداره؟اخه من محبت میکنم ولی حس میکنم فقط جواب میده که من ناراحت نشم ولی در واقع حوصل نداره

صبر میکنم ولی راستش میترسم دیگه هیچوقت مثل قبلش نشه همش به این چیزا فکر میکنم

درست میشه

چیزایی که دوست داره براش درست کن 

کارایی که خوشش میاد انجام بده 

‌فیلم ببینید وقت میکنید برید بیرون دور بزنید 

منم بهش محبت میکنم ولی حس میکنم فقط جواب میده که من ناراحت نشم وگرنه انگار حوصله نداره اخه

میگم که بعضی اوقات واقعا دوست داریم تنها باشیم 

همین که از بیرون و دور هواشو دارید کافیه

گاهی هم جملاتی که باعث اعتماد بنفس بشه بهش بگید نه قربون صدقه های مادرانه! مثلا یه خاطره ای که قبلا تونسته از پس حل کردن یه مشکل بر بیاد رو براش مرور کنید!

درست میشهچیزایی که دوست داره براش درست کن کارایی که خوشش میاد انجام بده ‌فیلم ببینید وقت میکنید برید ...

این مدت کلا سعی کردم چیزایی که دوست داره درست کنم یا خونه زندگی همیشه مرتب باشه محبت ام هم میکنم ولی حس میکنم حوصلشو نداره فقط جواب میده که من ناراحت نشم