نزدیک بیست روزه یه مشکل جدی تو کارش پیش اومده باشه خیلی کم حرف و توخودش باشه با اینکه قبلا برونگرا بوده وادمی بوده که همیشه محبتشو بهتون ابراز میکرده ولی الان خیلی خیلی کم شده محبتش و سرد...درحدی که حس میکنین احتیاج به محبتش دارین ولی اون هم چنان سرده چه رفتاری باهاش میکنین تو این شرایط ؟اصلا داره بخاطر مسائل کاری این رفتارو کنه؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم بهش محبت میکنم ولی حس میکنم فقط جواب میده که من ناراحت نشم وگرنه انگار حوصله نداره اخه
میگم که بعضی اوقات واقعا دوست داریم تنها باشیم
همین که از بیرون و دور هواشو دارید کافیه
گاهی هم جملاتی که باعث اعتماد بنفس بشه بهش بگید نه قربون صدقه های مادرانه! مثلا یه خاطره ای که قبلا تونسته از پس حل کردن یه مشکل بر بیاد رو براش مرور کنید!
درست میشهچیزایی که دوست داره براش درست کن کارایی که خوشش میاد انجام بده فیلم ببینید وقت میکنید برید ...
این مدت کلا سعی کردم چیزایی که دوست داره درست کنم یا خونه زندگی همیشه مرتب باشه محبت ام هم میکنم ولی حس میکنم حوصلشو نداره فقط جواب میده که من ناراحت نشم