2777
2789
عنوان

متاهلای باتجربه اگه شوهرتون اینجوری بشه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 79 پست

دقیقا شوهرمن هفته پیش این جوری بود با اینکه برونگراست شدیدا ساکت شده بود

مردا این جوروقتا دوست ندارن صحبتت کنن حداقل تا وقتی که خودش نخواسته ازمشکلش حرف نزن

سعی کن غذا رو همیشه به موقع آماده کنی وغذای موردعلاقشو بپز و خوب دیزاین کن ، خودت و خونه مرتب باشید چون مردا با چشم آروم میشن 

ماساژش بده اگه دوست داره

بیشتر محبت کن ببخشید ولی اگه رابطه میخواد نه نگو

جو خونه رو آروم نگه دار

باز بایدببینی اخلاق شوهرت چجوریه طبق اوعمل کنی

اره آقایون پول نداشته باشند میریزن بهم سعی میکنم بیشتر از اینکه انتظار محبت داشته باشم بهش محبت کنم ...

بخدا من اصلا ذره ای مهم نیست مسائل مالی از روز اولی هم که این مشکلو فهمیدم بهش گفتم عیبی نداره هر چی بشه مهم نیست کوچکترین حرفی نزدم ولی از داخل افسرده ام بهش محبت میکنم هم جواب میده ها ولی حس میکنم حوصله نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درکش کن ذهنش درگیرهمیبینی تو خودشه و فکرش درگیره کاری کن یکم حال و هواش عوض شه فیلم طنز با هم ببینید

منم درکش میکنم مثلا میام بهش محبت میکنم جواب میده ها ولی باز حس میکنم حوصبه نداره فقط نمیخواد منو ناراحت کنه

میدونم مشکل پیش اومده تا امروز کوچیکترین چیزی نگفتم فقط دلداری دادم ولی میگم مگه مشکل با بی محبتی به ...

مردا وقتی ذهنشون مشغوله نمیتونن عادی جلوه کنن احتیاج دارن حالشون خوب باشه تا بتونن محبت کنن

بخدا من اصلا ذره ای مهم نیست مسائل مالی از روز اولی هم که این مشکلو فهمیدم بهش گفتم عیبی نداره هر چی ...

طبیعی گلم 

همسر من پرخاشگر میشه 

الکی فحش میده 

گیر میده 

گاهی تعادلش بهم می‌ریزه 

مردا مشکل کاری داشته یاشنبه لحاط عاطفی کلامی جن سی سرد میشن در حد یخنباید زیاد گیر بدی بهشکنارش باش ...

اصلا تا حالا یکبار هم بابت این رفتارش گیر ندادم فقط یه حس بدی دارم حس میکنم افسرده شدم حتی وقتی بهش محبت مسکنم حس میکنم حوصلشو نداره

یه وقتایی مردها هم نیاز به محبت و توجه دارن 

همش مه خانوما نیاز محبت ندارن 

باید بهش عزت نفس و حس کافی بودن بدید 

از خوبیاش تعریف کنید از اینکه چقد حرفه ای وارده و هیچوقت توی هیچ کاری نمیمونه 

بعضی اوقاتم زیاد صحبت نکنین باهاش تنهایی رو ترجیح میده 

دقیقا شوهرمن هفته پیش این جوری بود با اینکه برونگراست شدیدا ساکت شده بودمردا این جوروقتا دوست ندارن ...

بخدا همه این کارا میکنم غذاش به موقع اماده میکنم بیشتر چیزایی که دوست داره میذارم به خونه میرسم چون خیلی مرتبی لباساش حساسه همه لباساشو اتو و کاور شده اماده میکنم...خیلی ام حرف نمیزنم تو مخش بره شاید یکم دلداری بدم ولی از داخل خودم داغون شدم چون بی محبت شده اصلا انگار افسرده ام زن نیاز به محبت داره خب