2777
2789
عنوان

برای برگشت معشوق چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 98 پست
کات کردیم همشو پاک کردم اونم شمارمو پاک کردهبا میج فیک فالوش کنم؟

اره با فیک فالو کن سر از کارش دربیار اول! ولی مطمعن باش اون شماره تورو پاک نکرده! اگر واقعا ذره ای دوستت داشته باشه شمارتو پاک نمی کنه ...پروفایل بزار ببین پیام نمیده🤔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهش میکنم گلم ایشالا دوباره به معشوقت برسی🙂🤌🏻

مرسی فداتشم

میشه یکی بگیری بببنی درسته بهش پیام بدم یانه؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

اره با فیک فالو کن سر از کارش دربیار اول! ولی مطمعن باش اون شماره تورو پاک نکرده! اگر واقعا ذره ای د ...

پیجشو خیلی وقته زیر نظر دارم من پروفایلم عکس خودم نبود اونم همینطور من عکس خودمو گذاشتم اونم جند روز بعدش عکس خودشو گذاشت دوباره عوض کرد نمیدونم اتفاقی بود یااونم منو چک میکنه..

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

مرسی فداتشممیشه یکی بگیری بببنی درسته بهش پیام بدم یانه؟

وقتی ایده ای جدید به ذهن تان خطور می کند، حتما آن را اجرا کنید، زیرا این کار نه تنها شما را امیدوار می کند، بلکه عقاید قدیمی که شما را محدود می کند را نیز از بین خواهد برد. آینده شما به همین ایده های جدید بستگی دارد

ببین لامصب اگر علاقه ای باشه ...از همون یه کلمه پیامت میفهمه تویی! اصلا از فیک هم میفهمه تویی ...دید ...

کاشکی

وقتی ایده ای جدید به ذهن تان خطور می کند، حتما آن را اجرا کنید، زیرا این کار نه تنها شما را امیدوار ...

مرسی عزیزم

چک میکنه پس😂 دیدی درست گفتم؟

واقعا به نظرت چک میکنه؟ از کجا مطمئن شم؟

واقعا به نظرت چک میکنه؟ از کجا مطمئن شم؟

خب پس چی میگم یه ساعته؟ میگم یه پروفی چیزی دلتنگی بزار و صبر کن ببین واکنش داره یا نه ! اگر داشت که عالی ....اگر نداشت اونوقت راه بعدی رو امتحان کن 

خب پس چی میگم یه ساعته؟ میگم یه پروفی چیزی دلتنگی بزار و صبر کن ببین واکنش داره یا نه ! اگر داشت که ...

راه بعدی چیه؟

بگو برو ب درک انشالله برنگردی بی لیاقت

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️