2777
2789

مامانم از قبل فوت برادرم دکتر اعصاب میرفت و بعد از این اتفاق دکتره قرصاشو بیشتر کرده ک باز افسردگی نیاد سراغش..بعد گذشت چند ماه حال مامانم داشت بهتر میشد کم کم.. ولی جدیدا دیدم باز داره آشفته و بی قرار میشه.همش استرس داره نگرانه.ازش پرسیدم چیشده و اینا.مامانم معلمه مدرسه غیر دولتیه.گفت مدیره خیلی اذیتم میکنه.گیر الکی میده‌‌..پیاماشو نشونم داد مدیره با لحن بدی بهش گفته بود چرا بچه هارو بوس نمیکنی؟اگه اینجوری ادامه بدی اخراجت میکنم و کلی چرت و پرت.یه بارم تازه از سر کار برگشته بود مدیره زنگ زد بهش دادو هوار راه انداخته بود که دوتا دانش آموزت زنگ تفریح دعواشون شده.مامانم گفت من نبودم پیششون وگرنه دعواشونو خاتمه میدادم و فلان..اون داد میزد می‌گفت مدیریت کلاس بلد نیستی..دفعه بعد جور دیگه باهات رفتار میکنم و ...من صدای دادشو از پشت گوشی میشنیدم انقد وحشی بازی در میاورد.یا سوالات نوبت اولو من شاهد بودم مادرم یدونه یدونه از تو کتاب خودش طرح میکرد و حتی خودش تایپش کرد و پرینت گرفت.مدیره باز باهاش دعوا کرده که سوالانو از اینترنت گرفتی و هیچ کاری نکردی خودت

مامانم اعصابش خیلی ضعیفه.مخصوصا بعد داغ پسر جوونش..به شدت از این مدیره ترس برداشته و با استرس کار می‌کنه..از مدرسه ک برمیگرده کلا استرس داره نکنه مدیره زنگ بزنه باز چیزی بهش بگه

بچه ها واقعا حال و روز مامانمو رفتار اونو میبینم جیگرم آتیش میگیره.مامانم بی زبونه.میخوام برم مدرسه بشورم مدیره رو..الان ک دارم تایپ میکنم دستام میلرزه

من هرکاری میکنم حال مامانم خوب بشه تو این اوضاع..همه عکسای برادرمو برداشتم قایم کردم جلو چشمش نباشه کمتر گریه کنه و غصه بخوره.بعد این مدیره همچین کاری داره باهاش میکنه..میخوام برم مدرسه باهاش دعوا کنم.بگم رفتارش چقد زشت و مملو از عقده هاشه .شده بهش توهین کنم بلکه خالی شم.بنظرتون اگه رفتم چی بهش بگم؟

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

یعنی راست گفتن سواد شعور نمیاره مدیره عجب آدم کثیف و حیوونیه ،آخه توهم بری نمیشه که مگه مامانت بچست ،خود مامانتو شیر کن که برینه به مدیره ببینم تو این اوضاع کمبود معلم به گوه خوردن میفته یا نه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

میدونی گاهی لازمه این جور ادمای نفهم تو زندگیت باشن ک ب خودت بیای دنیا ب خاطر وجود دردای ما صبر نمیکنه ادماش درکت نمیکنن براشون مهم نیست اتفاقأ اینجور ادما باعث میشن از زمین بلند شی ب نظرم شما دخالت نکن وجه کاری مادرت پایین میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی راست گفتن سواد شعور نمیاره مدیره عجب آدم کثیف و حیوونیه ،آخه توهم بری نمیشه که مگه مامانت بچست ...

مامانم هیچوقت اینکارو نمیکنه بی زبونه و مهربون

اصلا نمیدونم چیکار کنم عصبی شدم از دستش زنیکه عقده ای حیوون

بخدا مامانمو دوتا مدرسه دیگه میخواستن ..یکیش بهترین مدرسه شهرمون بود تو بهترین منطقه..حقوقشم بالاتر بود..چون به این زنه قول داده بود و خواست شرافتشو زیر پا نزنه نرفت

میدونی گاهی لازمه این جور ادمای نفهم تو زندگیت باشن ک ب خودت بیای دنیا ب خاطر وجود دردای ما صبر نمیک ...

خب آخه مادرم روز به روز حالش بدتر میشه و میدونم هیچوقت جلوی مدیره درنمیاد..تنها کاری ک از دستم برمیاد بنظرم همینه

مامانم خودش نمیذاره برم دعوا کنم باهاش 

جای بهتر شدن بدتر مامانت مسخره میشه پیش اونا و همکاراشیا به مامانت بگو میتونه مرخصی بگیره، یا برو آم ...

مرخصی اصلا نمیده

واقعا میشه بابت این چیزا اموزش پرورش شکایت کرد؟

اخه واقعا تنها کاری ک از دستم برمیاد فکر میکنم همینه..چون خود مامانم نمیگه چیزی بهش و من واقعا دارم حرص میخورم

خب آخه مادرم روز به روز حالش بدتر میشه و میدونم هیچوقت جلوی مدیره درنمیاد..تنها کاری ک از دستم برمیا ...

تو همه محیط های کاری اینجور مسائل هست من نمیخام حق رو ب اون مدیر بدم مادر شماهم نمیشناسم اما چون خودم بد از مرگ مادرم داغون شدم خیلی حرفا و کارایی میکردم ک نباید و خیلی کم میذاشتم مادر شماهم حتمأ ی جایی ی کارایی میکنه ک مدیره خودشو اینجوری خالی میکنه ب هر حال همین ک از سمت شما ارامش بگیره وقتی از سرکار میاد کافیه مادرت بچه نیست و آفرین ک انقدر حواست بهش هست کاش مادر منم بود من مثل شما انقدر درک نداشتم و متآسفانه خیلی جاها تنهاش گذاشتم

مرخصی اصلا نمیدهواقعا میشه بابت این چیزا اموزش پرورش شکایت کرد؟اخه واقعا تنها کاری ک از دستم برمیاد ...

تنها کاری که میتونی کنی همینه، از یه طرف هم با این شرایط روحی مادرت نمیشه سرش غر بزنی که جوابش رو بده 

یه ذره پیگیر شو برو آموزش پرورش محله تون بپرس یا توی نت(ولی خب اگه شاهد و کسای دیگه ای باشن که شهادت بدن که اینجوریه رفتارش کلا احتمال رسیدگی شون بیشتره) 

سعی کن زیاد پای مادرت رو باز نکنی اگه رفتی یا خواستی بگی قبلش به خودش بگو 

https://daigo.ir/secret/4475326302
تو همه محیط های کاری اینجور مسائل هست من نمیخام حق رو ب اون مدیر بدم مادر شماهم نمیشناسم اما چون خود ...

نه واقعا کم نمیذاره من میبینم چقد وقت میذاره

این مدیره رفتارش با همه معلما همینه نه فقط مادر من..همه ازش شاکین بخاطر گیر های الکی ک میده و همشون باهم قرار گذاشتن سال بعد برن چون تحمل رفتار این خانم رو ندارن

انشالله روح مادرتون در آرامش باشه..خودتونو سرزنش نکنید..اون انقدر دوستتون داشته ک حتما بخشیدتون و حلالتون کرده..براش قرآن و فاتحه بفرستید ک روحش شاد بشه و حداقل کم کاری اونموقعتون جبران بشه فقط برای وجدان خودتون وگرنه ایشون بخشیدتون حتما

اگه به حقوقش زیاد احتیاج نداره کلا بهتره یه سال سرکار نره

غیردولتی

حقوقش خیلی خیلی کمه

مامانم اصلا برای حقوقش نمیره انقدر کمه ک ارزش نداره..برای سرگرمی میرفت چون ادم ک تو خونه میشینه هزار فکرو خیال براش میاد و حالش بدتر میشه..ولی این مدیره فقط داره حالشو بدتر میکنه