2777
2789

مسخرم نکنید بخدا جدی میگم خیلی حس بدی بهم دست میده خیلییی معذب میشم 

به شدت از این واژه بدم میاد حالا به من نگفتن یکی ازمردای فامیل به عموم گفته دختر برادرت خیلی نجیبه خوشبحال کسی که باهاش  ازدواج میکنه خیلی اعصابم خرابه 😑😑😤 کاش این حرفو نزده آخه متاهله

بعدشم گفت من نمیشناسمش فقط اسمشو شنیدم واقعا هم منو نمیشناسه 

آخه تومنو نمیشناسی چرا این حرفو میزنی 😤😢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ااز این که اون این حرفو زده بدت اومده یا کلا بدت میاد؟ چون این دو تا فرق دارن با هم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اه اه منم حس بدی گرفتم  ، اینکه گفته "خوش بحال کسی که باهاش ازدواج میکنه " حس منفی میده مرتیکه چندش 

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤

واژه نجیب من حس میکنم وقتی از یکی وایب خوب میگیرن استفاده میکنن یا وقتی از نگاه طرف حس مثبت میگیرن 

به نظر من نگاه ادم ،ادمو لو میده که چیکارس 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من وقتی یکی بهم میگه دختر مثبتی هستی دیوونه میشم😐😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱