2777
2789
عنوان

متاهلای باتجربه اگه شوهرتون اینجوری بشه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 79 پست

اره استارتر بخاطر مسائل مالی اینطوری شده درکش کن تا این مرحله رو پشت سر بذاره

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درکش میکنم 

سخته ولی فعلا انتظار محبت از سمتش نداشته باش ،زیادم پا پیچش نشو که چیشده برام بگو کلافش میکنی یکم تنهاش بذار خودش میاد سمتت

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
درکش میکنم سخته ولی فعلا انتظار محبت از سمتش نداشته باش ،زیادم پا پیچش نشو که چیشده برام بگو کلافش م ...

این مدت اصلا پاپیچش نشدم حتی زیادم حرف نمیزنم ولی به نظرتون میشه دوباره مثل قبل بشه همش حس میکنم بینمون فاصله افتاده

شما برات پیش اومده ؟بنظرت واقعا مثل قبل میشه بعد مشکلش؟

بله من ۴ ساله تو رابطم،وقتایی که از نظر مالی به مشکل میخوره انگار دور خودش حصار میکشه بی حوصله کم حرف قبلنا دعوا میکردم ناراحت میشدم ولی الان میدونم هیچی از علاقش کن نشده فقط درگیره

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

عزیزم خودتون اول توضیح گفتین بیست روزه مشکل جدی تو کارش پیش اومده...

برای آقایون مشکل کاری خیلی قضیه جدی و بزرگی هست اونم تو این اوضاع مالی و اقتصادی جامعه...

بنظرم با آرامش باهاش رفتار کن بیشتر به درک نیاز داره.

یه غذای مورد علاقشو بپز وقتی ازت تشکر کرد بگو برای حال و روزت هر کاری نیاز باشه تا حالت خوبه بشه انجام میدم.

خوبه خود باهات حرف میزنه دلش بهت قرص میشه.

این مدت اصلا پاپیچش نشدم حتی زیادم حرف نمیزنم ولی به نظرتون میشه دوباره مثل قبل بشه همش حس میکنم بین ...

اره دوباره مثل قبل میشه نگران نباش،فقط کنار بیا تا درست بشه اوضاعش

درگیری مالی به شدت همه را بهم میریزه مخصوصا آقایون شما هم با دلش راه بیا بزار ببینه در هر شرایطی کنا ...

من خیلی هواشو داشتم این مدت حتی این قضیه بی محبتی ام اصلا به خودش نگفتم ولی خودمم بابت این موضوع بهم ریختم