2777
2789
عنوان

متاهلا خواسته شوهرم عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 7649 بازدید | 215 پست
خب ایشونم از همون تازه به دوران رسیده هاش متاسفانه

ای بابا

اصالت یه چیز دیگه س واقعا 

دقیقا تو آشناها ماهم از این مدل داریم 

خانمش رو مجبور به کاشت مژه و ناخن میکنه ، بیچاره دختره سواد درست حسابی نداره اما کلاس زبان میره ، از رانندگی وحشت داره اما به زور شوهرش میره کلاس بی نتیجه و ...

به نظرم خانمه بیشتر داره عذاب میکشه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا هم یه جور عقده دارن دیگه به بقیه نشون بدیم مثلا شوهرمون خوشکل و پولداره !!!

ن عقده نیست اتفاقا نشونه ی سالم بودنه هرکسی دوس داره ذاتا ب دیگران برتری داشته باشه منتها زنای ایرانی دوس دارن یکی بزنه دهنشونو پرخون کنه و اجازه نده بخودشون برسن 

چون فکر میکنن لیاقت استقلال و برتری جویی رو ندارن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

صایع نی من اصلا اهل ارایش زیاد نبودم مشخصه حساس شدم بدم میاد ازخودم

معلومه عزیزم شما ذات پاکی داری که از این کار حس گناه داری داری و حالت بد میشه،،،اینو می دونی گلم که آدم در امری که مخالف امر پروردگار باشه حتی از پدر و مادرشم نباید اطاعت کنه،،پس گوش به حرف شوهرت نده تو این مورد و سعی کن کم کم جوری که حساس نشه آرایش حذف کنی

خیلی مردا دوس دادن .‌که خانمشون آرایش کرده و شیک و موهای بیرون و.... باشه

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
چیز خاصی نخواسته گفته شیک باش چیزی غیر این‌میگف تعجب داشت خب این کجاش عجیبه شما دوس داری شوهرت شلخته ...

شوهر اسی رو نگفتم ، اون خانم گفتن از اعتماده ! گفتم خیر از اعتماد نیس بعضیا تفکرشون نادرسته و دوس دارن با همسرشون برا بقیه پز بدن و نشون بدن بگن اره باکلاسیم

آرهکلا تا یماه تو شوک بودیمبعد من دیگه واسشون ترشی محسوب میشدمبا ۱۸ سال سنخواستگاری منم زیاد اومدن

البته خودمونم داشتیم ، ۱۴ سالگی شوهرش دادن ، ۱۶ با یه بچه برگشت 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
ربطش به چادر چی بود؟؟چادریا نمیتونن خوش پوش باشن؟

زیر چادر مانتو و شلوار و.... دیده میشه ؟  

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
مثلا بهم می‌گفت دیشب خونه زندادشم بودیم ی ساپورت پوشیده بود شورتشم معلوم بود وقتی خم میشد دوست دارم ...

بهترین کارروکردی که این تحفه روطردکردی این که بیشترشبیه دیوثارفتارمیکرده وازحرف زدنش معلوم بوده که هیچی سرش نمیره

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
زن خودش باید عاقل باشه باوقار و نجیب بیاد بیرون ‌.معمولاً مردهای چشم چران زن خودشون رو هم با آرایش و ...

اتفاقا کاملا برعکسه من داییمام بشدت چشم چرونن ولی زنهاشون حتا گوشیم ندارن دختراشون ک از دبیرستان ب بعد حق داشتن گوشی ندارن 

ن ک خودشون همه غلطی میکنن ب همه مشکوک و بدبینن

اما خدارو شکر شوهرم اصلا ادم هیز و چشم چرانی نیست و وقتی من بخودم میرسم و اعتماد بنفس دارم خیلی لذت میبره

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن