2777
2789
عنوان

متاهلا خواسته شوهرم عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 8216 بازدید | 216 پست
ن عقده نیست اتفاقا نشونه ی سالم بودنه هرکسی دوس داره ذاتا ب دیگران برتری داشته باشه منتها زنای ایران ...

خب دیگه این برتری جویی نادرسته دیگه ، هر چی هر طوره برا خودش باشه مگه حتما باید بقیه رو خبردار کنن ؟ حالا از پولشون از زندگیشون از هر چی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر منم همیشه دوس داره آرایش داشته باشم

چه بیرون چ تو خونه 

منم اصلا تاحالا ناراحت نشدم خب منم دوسم بیرون شیک پوش و تمیز باشه هدفم این نیست که زن های دیگه نگاش کنن دوس دارم مرد تمیز و مرتبی باشه وقتی کنار منه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

خب دیگه این برتری جویی نادرسته دیگه ، هر چی هر طوره برا خودش باشه مگه حتما باید بقیه رو خبردار کنن ؟ ...

حالا مثلا شوهرت بگه تو اجتماع شیک و مرتب باش کجاش نادرسته بگه بخودت نرس و اشغال برو یا اصلا نرو بجا و درسته

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من كلا ناراحت ميشم بهم بگن ارايش نداشته باش يا داشته باش

بنظرم اين چيزي نيست ك بقيه بخوان ب ادم بگن ي روزايي حوصله خودتم نداري يه رژ هم نميزني ي روزايي حالت خوبه حسابي ارايش ميكني در نتيجه كلا ب خودت مربوطه

ولي از جهت غيرت و اينا خير ناراحت نميشم خب زن سانتي مانتال دوسداره چه اشكالي داره

بنظرم حرفش منطقيه همسرت، قرار نيست ك بخاطر نگاه بقيه يكي خودشو محروم كنه از علايقش

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
اتفاقا کاملا برعکسه من داییمام بشدت چشم چرونن ولی زنهاشون حتا گوشیم ندارن دختراشون ک از دبیرستان ب ب ...

مردسالاری فرق داره 

بعضی خانواده ها زن سالاری هست همه پولهای مرده رو زنه برمیداره و .‌‌..

بعضی خانواده ها مردسالاری هست و مرد هم به زن و بچه اش زور میگه و هم هر غلطی بخواد می‌کنه و کسی توبیخش نمیکنه.

ولی خانواده سالم خانواده ای هست که زن و مرد به هم خیانت نکنن.

اینکه مرد یا زن خودش رو برای افراد غریبه وسیله چشم چرانی و هرزگی قرار بده خیانت هست.

مرد سالم دوست داره زنش همه جا مرتب باشه اما آرایش و خودآرایی مستهجن رو فقط برای شوهرش داشته باشه نه کف خیابون...

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

حالا مثلا شوهرت بگه تو اجتماع شیک و مرتب باش کجاش نادرسته بگه بخودت نرس و اشغال برو یا اصلا نرو بجا ...

اراسته بودن و مرتب بودن رو مگر گفتیم بده ؟!!! ارایش های آنچنانی رو گفتیم خوب نیس ، اینکه همیشه بااااید ارایش باشه رو گفتیم خووب نیست

روسری،کیف،کفش،ساق دست یا آستین مانتو دیده میشه.

اینا که زیاد مهم نیست. چون من به کفش و کیف خانمها اصلا نگاه نمیکنم 😄.  فقط به مانتو هاشون و شلواراشون  و شالی که سرشومه و مدل موهاشون  نگاه میکنم 😄

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
مردسالاری فرق داره بعضی خانواده ها زن سالاری هست همه پولهای مرده رو زنه برمیداره و .‌‌..بعضی خانواده ...

آفرین مریم خانووم گل..👌❤️

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
اتفاقا کاملا برعکسه من داییمام بشدت چشم چرونن ولی زنهاشون حتا گوشیم ندارن دختراشون ک از دبیرستان ب ب ...

تاپیک هات رو خوندم که باردار هستی و شوهرت رو از خونه بیرون انداختی....

خودآرایی برای همسر ثواب هم داره و بهترین کار هست چه مرد برای زن و چه زن برای مرد تو خونه میتونن خودآرایی کنن بهترین لباس ها رو بپوشن مردها بهترین ادکلن شون رو تو خونه بپوشن و زنها زیباترین آرایش رو تو خونه برای شوهر داشته باشن.

ولی آرایش کردن تو خیابون یا جایی که مرد نامحرم هست هم گناه داره هم برکت رو از زندگی و خانواده می‌بره.

خدا هم خودش ما رو آفریده برای حفظ زندگی های خانوادگی و خوشبختی همه خانواده ها از خانم ها خواسته تو خونه برای همسرشون آرایش و خودنمایی کنن اما تو خیابون و جلو نامحرم پوشیده و نجیب و باوقار باشن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

و منی که شوهرم میگه آرایشت همیشه ملایم باشه خدا نکنه یکم رژم بیشتر باشه یا یکم ریمل بیشتر بزنم تا زمانی که کمش نکنم یه بند نق میزنه 

الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم 💚         

غیرت چیست ؟!!؟! بعد اینکه کجای زن چادری رو دید میزنن دقیقا ؟!!!

سال پیش رفتیم مشهد من با چادر داشتم میرفتم حرم ارایشم طبیعتا نداشتم چنتا پسر موتوری افتادن دنبالم شانس اوردم دیدم فامیلام جلوتر دارن میرن رفتم پیش اونا مرد مریض از چادری هم نمیگذره دیگه توی مغز اونا نیستم ببینم کجاشو دید میزنن !! 

شوهر اسی هم میگه ارایش کن نمیگه که با جوراب شلواری برو بیرون اندامتو بنداز بیرون دوست داره به خودش برسه عجیب نیست 

غیرتم این نیست به زنت امر و نهی کنی غیرت اینه نزاری اب تو دلش تکون بخوره اومده خانومه خونت شده ارامش و رفاهشو فراهم کنی 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚