2777
2789
عنوان

متاهلا خواسته شوهرم عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 8216 بازدید | 216 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عجیبه من باشم ناراحت میشم

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

شوهر منم همینجوری دوس داره خوشگل وخوشپوش باشم خودمم خوشم میاد که اینجوری چون هیچ محدودیتی ندارم دلیلشم اینه که توی دوستا وآشناهاش نگن که به زنش نمیرسه پول واسش خرج نمیکنه دوس داره همیشه تو چشم باشم همیشه بهترینا رو واسم میخواد ولی توی خونه به یه ریمل و رژ لب نود بسنده میکنه میگه خوشگلی همینجوری 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
بعضی مردا اعتماد به نفسشون از زنشون می‌خوان بگیرن مثلا بگن ببینید چ زنی دارم افتخار کنه و...

اره دقیقا من قبلا اصلا اهل اینکارا توخونخ نبودم ب عبارتی دلربایی عین ی مرد تیشرت میپوشیدم توخونه بی هیچی الان باخوندن مطلب یکم بقولا استایلو تغیر دادم اونروز میگف ب خواهرم گفتم اینکار کن اونگار کن ک همسرت بیاد سمتت اخه همش دعوان دقیقا کاراییو بهش گفته بود ک من دارم براش توخونه میکنم

به خوشی بیای دلبرم
من گله میکنم اما ته دلم ذوق میکنم که حواسش،هس

من گله نمی کنم و ذوق هم نمی کنم 

اون جوری که عقلم میگه رفتار می کنم اگه اشتباه باشه تصحیحش می کنم 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
تعریف خود تباشه چهرم بدنی وقتی ارایش میکنم خوشکل میشم این باعث میشه همه مردا نگام کنن

اینم امتحان شماست

چهره زیبا داری 

اما میگن کسی که از زیبایی اش سواستفاده کنه خودش در نهایت آسیب می‌بینه

شوهرت هم رفتار زشت و غلط هست

این کارت رو سخت تر می‌کنه و باید اراده ات رو بیشتر کنی دیگه بیرون آرایش نکن فقط تو خونه برای شوهرت آرایش کن.

همین شوهر بعداً بخواد طلاقت بده به همه شاید بگه تو خیابون خودنمایی می‌کرد تا مردا بهش توجه کنن و به من خیانت کنه.

اصلا به حرف مردها اعتماد و اعتباری نیست.

پس حرف هاش برات مهم نباشه فقط خودت رفتار درست رو انجام بدی.

اینکه همیشه باوقار و نجیب باشی هم شوهرت در آینده نمیتونه بهت تهمت بزنه هم خدا ازت راضی هست و خیر و برکت میاد تو زندگی ات.

بیرون خوش تیپ باش فقط آرایش نکن. مثلاً لباس های همرنگ و زیبا بپوش مثلا مانتو و شلوار و روسری آبی و ست هم

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

این داداش منه فک میکنه اینجوری باکلاس تره !!!! فک میکنه هر چه باز تر و غربی طور تر یعنی کلاس بالاتر

ببخشید منطورم برادر شما نیستا، اما اکثر تازه به دوران رسیده هایی که به نون و نوایی رسیدن از این رفتارا نشون میدن 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...