2777
2789
عنوان

متاهلا خواسته شوهرم عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 8216 بازدید | 216 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی مردا دوس دارن دیگران ب این ک زن ب چ خوشگلی دارن حسودی کنن بنظرم اینا عاقل تر ازاونایین ک زن بدب ...

وایی  ساعت ۲ شب عمو شوهرم زنگ زد خونه مادر شوهرم که براش نون ببریم وبرگردیم خونشون نزدیکه خونشون

شوهرم میگفت ارایش کن بریم چون زن عموشم خیلی به خودش میرسه بزور وادار به آرایشم کرد قیافمم بامزه هستا ولی عاشق این رنگ و ادا هاست

تعریف خود تباشه چهرم بدنی وقتی ارایش میکنم خوشکل میشم این باعث میشه همه مردا نگام کنن

چه ضایع که همه مردا رو نگاه میکنی که مطمئن شی بهت نگاه میکنن!

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
منم ی دوست پسر داشتم البته خب میخواست با مادرم صحبت کنه بیان خواستگاری نذاشتم بهم می‌گفت با من اومدی ...

خوب کردی باهاش کات کردی

خدا نجاتت داده ... خداروشکر کن

درود بر شما 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

عجیب نیس بابا 

شوهر منم میگه همیشه به خودت برس 

دلش میخواد همیشه آرایش داشته باشم . موهام رنگ باشه 

لباس گشاد بدش میاد می‌پوشم 

زیر آبروم در بیاد بهم میگه برو آرایشگاه 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

عجیبه عزیزم و خیلی هم عجیبه 

مردی که دوست داشته باشه دیگران ناموسش رو تأیید کنند بیغیرته و مرد اگه غیرت نداشته باشه شرف و انسانیت هم نداره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم