برعکس خیلیا ک میگن شوهرامون ممیزارن بیرون ارایش کنیم شوهرمن برعکسه میگه خوشپوش ارایش داشته باش من گاهی بهش میگم ببین این رژ زدم چقد تیرس چقد برای اون مرد توخیابدن خیره کنندس ! بدت نمیاد میگه اون مرد روزی صدبار اینارو دیده الان کسی بی ارایش نی من موافق نیستم ولی خوب از سر اجبار ارایشو دارم همیشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم ی دوست پسر داشتم البته خب میخواست با مادرم صحبت کنه بیان خواستگاری نذاشتم بهم میگفت با من اومدی ...
خوب کردی باهاش کات کردی
خدا نجاتت داده ... خداروشکر کن
درود بر شما
خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید میشود
مردی که دوست داشته باشه دیگران ناموسش رو تأیید کنند بیغیرته و مرد اگه غیرت نداشته باشه شرف و انسانیت هم نداره
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم