2777
2789
عنوان

متاهلا خواسته شوهرم عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 8216 بازدید | 216 پست
عزیزم توی خیابون جوری نگردین که مردای دیگه نگاهتون کنن،،،تک تک اون نگاه ها انرژی منفیی داره که اثرش ...

ن خدانکن از اونجور خانوادهاش نبودم ی مانتو بلند مشکی همیشه تنمه

به خوشی بیای دلبرم

بنظرم زیبایی زیاد  برای تو خونه عالیه ، در حد نرمال باید برای بیرون باشه، ی کم عجیبه این رفتار ،وای بالاخره اینم یه نوع طرز فکره دیگه 🤔

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من کاری نداره ولی از چیزهایی که جلب توجه میکنه خوشش نمیاد. مثلا ممکنه لباس پوشیده تنم باشه ولی یه قسمت بدنم بزنه تو چشم. بهم میگه نظرشو که یجوری نپوشم اونو. خودمم همینجوری ام باهاش. نظر میدم چی بپوشه چی مناسبش نیست 

همیشه ما ها درست فک نمی‌کنیم ک خودمونو عقل کل بدونیم

دقیقا برای همین گفتم که اگه اشتباه باشه تصحیحش می کنم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
شوهر من کاری نداره ولی از چیزهایی که جلب توجه میکنه خوشش نمیاد. مثلا ممکنه لباس پوشیده تنم باشه ولی ...

اره دقیقا همسر من به موهام هیچ کاری نداره

ولی لباس باز حساسه مخصوصا اگه پا یا وسط سینت مشخص باشه

یه تعلیقی سیاسی🤕

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب ...

سلام مرسی تو خوبی اخه گزارش بزنم تعلیق میشم یه بارم تعلیق شده بودم بخاطر گزارش زدن شرمندتم🌷

بی غیرتی خیلی هم مد شده مثل اینکه 

ولی باید بیشتر دقت کنی تو رفتارش شیک پوشی و ارایش کردن ربطی به بی غیرتی نداره اقایون دوست دارن خانمشون شیک و مرتب باشه (کاری به ارایش غلیظ ندارم کلی عرض کردم)