2777
2789
عنوان

این ویروس جدیدو کی گرفتهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 36 پست
تلفنی به فامیل بسپار نمیخواد بیرون بری با مادرتم که همسایه هستی پسرت از عفونت سینوس هاش که الان به گ ...

اخه پیدا کردن درست کردنش سخته واسم مادرم خودش از من گرفته مریضه اون از من بدتره فامیلم که ندارم. فردا مراسم چهلم عممه نمیتونم برم بخاطر این مریضی. حالا باز به شوهرم میسپرم مرسی

برام صلوات میفرستین
اخه پیدا کردن درست کردنش سخته واسم مادرم خودش از من گرفته مریضه اون از من بدتره فامیلم که ندارم. فرد ...

ی ماسک نزدن پیش بچت چه زنجیره ای شده ان شاءالله زودتر خوب بشید 

تاپیکاتو دیدم همش درگیر مریضی بچتی بدونی این رب و اصولی درست کنی معجزه میکنه ساده ازش نمیگذری تلفنی پرس و جو کن

خالت فامیل نیست؟🙂

فکر کردم با این اوضاع بچتون هرکاری میکنید 

هرچی صلاحتونه ببخشید زیادی بودم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی ماسک نزدن پیش بچت چه زنجیره ای شده ان شاءالله زودتر خوب بشید تاپیکاتو دیدم همش درگیر مریضی بچتی بد ...

بچم که شکره خدا خیلی وقته خوب شده خودم خوب نمیشم اونم باید خودم درست کنم. منظور فامیل دارم ولی اونطوری نیستن کاری بهشون بسپارم از غریبه بدترن بیشتر دشمنن. رفت و آمد ندارم باهاشون زیاد. ممنونم به شوهرم میگم ببینم اگه تازشو پیدا کرد وقتی خوب شدم درست کنم 

برام صلوات میفرستین
پشتم گلم. کسی رو داری بلد باشه حتما بنداز

منظورت حجامته

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

حجامت خشک بدون تیغ

بعد از حجامت چقدر طول کشید  خوب شدید

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

تلفنی به فامیل بسپار نمیخواد بیرون بری با مادرتم که همسایه هستی پسرت از عفونت سینوس هاش که الان به گ ...

سلام عزیزم بچه های من یک عفتس درگیر این ویروسن دوباره امشب تب کردن...چیکار کنم رب عناب برای چی خوبه نفهمیدم

من ابان و اذر اینجوری شده بودم یعنی از ۱۳ ابان تا ۱۳ اذر درگیر بودم و در حال مرگ 

وای یاداوریشم عذاب اوره 

هنوزم سرفه میزنم و اسپری مصرف میکنم

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

من و خانواده ام ۱ دی گرفتیم امروز ۱۹ روز گذشته و هنوز کامل خوب نشدیم متاسفانه 

بدن درد و سردرد شدید عفونت گوش ضعف و بی حالی و سرگیجه بی اشتهایی شدید حس بویایی و چشایی مون هم کلا رفت 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱